игре за децу 12 година

Обично су тинејџери у доби од 12 годинаспособан да се заузме. Међутим, у ситуацији када је велика група пријатеља иде, потребан вам је компетентно организатора, који ће пажљиво пратити шта се дешава и нуде децу погодне за њиховим узрастом, игре и такмичења.</ П>

У овом чланку ћемо вам рећи које су игре добре за 12-годишњаке и које су најбоље за велика предузећа.

Покретне игре за децу од 12 година

У доби од око 12 година, адолесценти, а посебномомци, волите да играте фудбал, одбојку, кошарку и друге тимске игре. Такође, све мање познате су све познате сакривања и тражења. Поред тога, као један тинејџер и компанија деце могу понудити занимљиву игру:

"Пожурите да покупите".Играч узима велику лопту и иза његаПоставити 8-10 тениских лопти. Дете мора бацити велику лопту у ваздух и, док не пристане, сакупи што више мала лоптица што је више могуће. Онда треба да ухвати велику лопту. Таква игра врло добро развија спретност, координацију и пажњу.

Мирне игре за тинејџере 12 година

Данас се можете срести са огромнимВелики број интересантних игара за децу старости око 12 година. Деца се играју са пријатељима или са својом породицом, нарочито у лошем времену.

Најзаступљенији међу столним игрицама за ово доба остаје у сваком тренутку

игре за тинејџере 12 година

"Монопол" и "Менаџер", у којој се деца могу упознати са основама економије. Није ни мање занимљиво за тинејџере са 12 година и вербалне дечије игре, као што су "Сцраббле" и Сцраббле, Ширење речника. Они, међутим, нису погодни за превелику компанију - боље је играти у блиском кругу породице од 2 до 4 особе.</ П>

Ако требате забавити велику компанију дванаестогодишњака, замолите их да свирају "Мафија". У овој игри, напротив, што више људи, то боље. Деца стварно воле да се претварају да су мирна, оправдавају себе и криве друге, а поред тога, све ово развија комуникацијске вештине.