игре за тинејџере у затвореном простору

Деца разних доба у добром летњем времену могу да ходају цео дан на улици. Међутим, често се улива на улицу, или је само хладно, а момци су присиљени да буду у душној соби.</ П>

У овом чланку ћемо вам рећи како можете дуго да убедите групу тинејџера ако не можете да напустите кућу и понудићемо им неке занимљиве игре.

Игре на табли за тинејџере

У сваком тренутку, један од најпопуларнијихЗабава за друштво пријатеља, окупила се у нечијем дому, биле су игре на плочи. Данас у продавницама можете се упознати са великим бројем различитих игара, циљајући и одрасле и најмлађу децу. За тинејџере ће бити најинтересантније следеће игре на плочи:

  1. Сцраббле. У овој игри, морате сакупити ријечи одпостојећи сет писама и ширити их на терену. Сцраббле је погодан за малу компанију, од 2 до 4 особе. Игра је веома занимљива и, поред тога, развија размишљање, логику, пажљивост и обогаћује речник дечака и девојака.
  2. Такође међу тинејџерима су популарне економске стратегије, као што су "Менаџер" и "Монопол". Ове игре дају деци идеју о основама економске теорије и развијају математичке способности.

Поред тога, за столом можете играти игре за тинејџере попут Крокодил, Баттлесхип, Балда и други.

Остале игре

За групу тинејџера окупљених у малу собу, такође можете понудити и друге игре, на пример:

  1. Твистер. Сви знају америчку игру, развијају сеспретности, генијалности и током којих се понекад јављају повреде удова. Ипак, ова опција остаје изузетно популарна међу децом различите старосне доби и активним одраслим особама дуго времена. Недавно се појавила још једна верзија ове игре - господин-Твистер, који користи само прсте обе руке.
  2. Мафија. Вероватно једна од најпопуларнијих забава за велики тинејџери. За ову игру требаће вам посебна палуба картица, иако можете уобичајено.

    кућне игре за тинејџере

    Они који често играју, купују и друге атрибуте - маске, играчке пиштоље и још много тога.
  3. Уно. Популарна игра са картама дошла нам је из Италије. Данас скоро сваки тинејџер има посебну карту карата, са којом се одвијају сва такмичења. Игра развија генијалност и генијалност, као и брзину реакције.
  4. Поред тога, данас има много игара са питањима и одговорима на различите теме, на примјер, "Да ли знате ...?". Ово није само забавно забава, већ и одлична вежба за ум.