Игре за децу у соби

Најчешће, игре за децу су у соби. Уосталом, чак и када је лепо време није увек могуће да се носи са њима на улици. Посебно проблематично у ван сезони, када пада киша, а сав забавни садржај се преноси под кровом.</ П>

Да би задржали децу заузет у овим временима, постоји широк спектар игара - команде, мобилни, рачунар, земљиште-улога-играње.

Тим игре у затвореном простору

"Стонога"

Што више деце, то боље. Ова игра је савршена за све узрасте, па чак и одрасли могу да учествују у њој. Према енергетског музику, стонога која се састоји од одржавања међусобно око струка деце мора савити око препрека, рун, го чучи тим водећим.

"Немири у Хенхоусе"

Дечак је Цоцкерел, а девојке - кокошке. На једном од њих се слаже на неким звуковима, она ће објавити - "Ко-Ко-Ко", "КУД-где", итд Затим, под весела музика Петлић је повез преко очију и мора да пронађе своју пилетину на суспендованог звук, док ће други цлуцк различито, на свој начин. спољни играоница Та деца су добра за децу партије, забава у башти, па чак и пиатиминуток одмор на школском одмору.

"Пронађите мамута"

Играчка слон или мамут сакриј у собу и сва деца музике из анимираног филма "мајке на бебу мамута" у потрази за њим. И, наравно, побеђује онај који открива играчку.

Игре за децу школског узраста у соби

Виши дечице корисни за развој логикеразних одбора и тимске игре. У старија деца су, теже би требало да буде услови игре. Обоје су у развоју и обука, и, наравно, забављају. Познато је да све Икс-окс, даме, шах, поморској бици, сломљеном телефону, играње у удружењу.

"Играње пажњу"

Водећи ставља на столу велики бројразне предмете, и даје учесницима времена игре да их памти, а затим уклања и замолите играче да се опорави што је пред њима наглас. Још једна верзија ове игре - крије један од предмета, а победник је онај који је први погодио несталих.

Игре за предшколце у соби

Дјечије игре на отвореном простору у затвореном простору

Клинци се мало лакше него старије деце, размажена компјутерске игре. </ П>

"Играње на снегу"

Без обзира на годишње доба, деца могу оставитигрудве, али не једно у друго и у кош. Ово је одлична вежба за тачност и за разлику од лопте, подешавање неће утицати, јер су грудве су направљени од црумплед папира, причвршћен траком.

"Ланац"

Деца постају једна за другом, и заузврат, почев од првог морам да мислим на речи које почињу са предложеним господара.