слајдове за децу

Скијање на ролерима постаје за малу децуКаубоји су омиљено забава из веома младог доба. Уз помоћ ове забаве, дете може избацити акумулирану енергију, забавити се и добити довољно. Нека деца су спремна да се крећу од јутра до вечери на игралишту без одласка кући.</ П>

У међувремену, није увек време допуштенодуга шетња. Осим тога, зими су слајдови прекривени дебелим слојем леда, а клизање с њима не доноси никакво задовољство. Многи родитељи размишљају о куповини и инсталацији такве ствари у свом дворишту, у викендици или чак иу стану, тако да дете има прилику да се вози у било које време докле год воли.

У овом чланку ћемо вам рећи које слајдове за децу данас можете купити у продавницама и како се они разликују.

Пластични слајдови за децу

Најпопуларнија врста дечијих слајдова супластика. Довољно су јаки, а у њиховом дизајну нема оштрих углова или детаља који могу повредити дете. Осим тога, овакви слајдови имају најисплативију вредност.

Постоји велики број сортипластичне слајдове. Најмањи од њих, који се могу ставити чак и код куће, намењени су за малчице током године, и сложеним дизајном вретена - за старију децу. Ако имате велику окућницу, можете купити кућу са клизачем, која је погодна за децу било које доби. Неке пластичне конструкције представљају читав комплекс забава, укључујући љуљашке, хоризонталне шипке, прстенове и још много тога.

тобогани за децу 1

слајдови за дјецу 2

слајдови за дјецу 3

Гумени надуваци за децу

Наравно, могу се користити надувавање слајдовасамо у летњој сезони, а није намењен за смештај. Обично се налазе у земљи, а са почетком хладног времена доле и чисте до следеће године. Често такав брд такође комбинује трамполин на коме деца различите старости скочу са задовољством.

слајдови за дјецу 4

слајдови за дјецу 5

слајдови за дјецу 6

Још једна омиљена летња забава задеца су слајдови на води. Такви слајдови се надувавају само једном у целој сезони, заузимају доста простора и прилично скупе. Ипак, момци су спремни да проводе своје време на овој атракцији.

слајдови за дјецу 7

тобогани за дјецу 8

слајдови за дјецу 9

За најмлађу децу је боље купитинадувани базен са слајдером. Може се надувати и ставити на вашу баштенску плочу, а деца ће се прскати узбудљивом у топлој води и кренути низ брдо, стварајући облак прскања.

слајдови за дјецу 10

слајдови за децу 11

слајдови за дјецу 12

Каква брда за децу да купе кућу?

У зависности од димензија вашег апартмана, виобавезно изабери праву опцију. Често у дечијим собама уграђени су мали пластични слајдови, са којима беба може играти кад жели.

слајдови за дјецу 13

слајдови за дјецу 14

слајдови за дјецу 15

Неки родитељи стварају за своју децуспортски угао - шведски зид, брдо, хоризонталне шипке и други предмети од дрвета. У сваком случају, таква забава ће дати вашем дјетету пуно позитивних емоција.

слајдови за дјецу 16

слајдови за дјецу 17

слајдови за дјецу 18