Зимске игре за децу

Зима - време када можете забавити и даПородица проводе слободно време. Зимске игре деца - јединствена прилика да се забавља, трчи, скок, када је напољу хладно и треба да буде топло. </ П>

Дјечија Зимске игре на улици

Драги родитељи! Луре своју децу на улици, чак и ако не постоји као топло како бисмо желели. Зимске игре на отвореном простору за децу - најбољи начин каљење, побољшање расположења и добар провод. Током истог игре на улици?

Можете, наравно, иду у планине у леденој бродова, санкање, клизање, скијање. Врло популарна игра у снегу. Али много занимљивији да пробају нешто ново и другачије.

  1. Драв снега замршену лавиринт у боји мастила (а можете користити воду са бојом хране у боцама), да деца "разоткривање" од њега.
  2. Плаи трку снежних грудвице. Да бисте то урадили, поделити у два тима и заготовте од грудва (треба да буде густа, добро заврнуо) и означи циљну линију. Ако много играча, потребно је поделити са стазе у областима под одговорност појединих учесника. Према тиму је потребно да се котрља лопту у следећем играчу. Победили смо као тим који ће се никога до циља.
  3. После много сњежних падавина могуће за изградњу кућеснега. Да бисте то урадили, морате да направите велику гомилу снега, запечати га, а затим се изнутра "собе", шеталишта, итд Можете их мање, јер деца воле да пузе преко снега, па кућа може бити ниска и не веома широк.

    Винтер дечје игре

    И на крају, можете "смањити" фасаде са стилом који вам се допада.

Дјечија Зимске игре у соби

Не заборавите да током зиме дечјих игара може да се играцак иу затвореном простору. На пример, можете организовати за украшавање јелке такмичења, да припреми венце и пахуљице на брзину. Такође можете саставити зима бајку. Ово се може урадити заједно, када долази до једном реченицом. Такође је занимљиво да сликам зимске слике у тиму и да раде свој изложбу цртежа и тема могу највише неочекивано и најбоље када су Смешна је и оригинална.