правила преклапања игре

Вањске игре су увијек корисне за дјецу. Током своје забаве, деца добијају ваздушне и сунчане купатила, испуњавају потребу за комуникацијом и развијају се физички, посебно ако су игре мобилне. Једна од игара које дјеца воле за прилику да се преселе и смеју је скок. Ако ваше дете није упознато са овом игрицом, препоручујемо да се упозна са њом, тако да ће се играти са својим пријатељима ништа мање него што смо радили у његовом времену. У овом чланку ми, подсећајући на правила ето забавно забава, рећи ћемо вам како играти скок.

Опис игре "Леапфрог"

За дечију игру "Скок" је неопходно,најмање двоје деце. Наравно, интересантно и забавно ако деца ће бити што је више могуће. Подсетимо се да ако желите да се придружите као забаву забаву и одрасли могу.

Постоји неколико варијанти игре, њихова суштина је слична, али правила су мало другачија.

Игра "Скок". Опција 1

Према правилима игре, изабран је водич, који мора да склизне доље, савијајући главу. Остатак учесника мора прескочити.

Након што су сви учесници скочили кроз водич, он мења положај, благо расте. Учесници поново морају проћи кроз то.

Дакле, возач увек постаје све већи и већигоре, а игра се наставља све док један од играча који прескаче не удари у возачу. Ако се то деси, заузима његово мјесто и игра почиње ново.

Игра "Скок". Опција 2

У правилима још једне варијанте игре нема водича, а деца се забављају, скочавају једни на друге.

Сви учесници у игри морају се поставити,тако да је растојање између њих око 1 - 2 метра. Сви играчи, осим ланца затварања, постају полупривљени, ослањају се на колено или чуче. Положај учесника игре зависи од доби, њихове физичке припреме и, у ствари, жеље.

Почиње играч на крају ланцаскок преко свих учесника заузврат. Након што је скочио преко играча који је први, он се такође извуче од њега и преузима праву позу, а у овом тренутку играч који заврши на крају ланца скочи на учеснике.