Игре на отвореном простору за тинејџере

Било је неких времена када су дворишта високих зграда зујалиКао кошница из дечијих гласова и смеха. Сада се ситуација драматично мијења, а на шетњи можете упознати само маму с дјецом из агресиваног доба, а старија дјеца проводе своје слободно вријеме на рачунару или на ТВ екрану. </ П>

Да бисте прекинули тај зачаран круг, неопходно је понудити разне занимљиве игре на отвореном за тинејџере и научити их да се забаве са добрим здрављем.

Покретне игре за тинејџере на отвореном

Љети је најбоље играти где ништа нијенеће ометати активни покрет - на улици. За такве услове, израђене су многе игре, укључујући спорт, вежбе у агилности, тактичке игре.

Хиподром

То ће узети "возаче" и "коње". Два тима почињу истовремено и освајају, наравно, ону која ће прво доћи на циљ.

"Два була"

Учесници су везани густим ужетом око струка,стављајужи леђа једни другима. По команди, сваки од "волова" почиње да повуче другог на своју страну, покушавајући са сву моћ да дође до награде, која се налази пар метара од сваког играча.

"Лопта на жици"

Пре него што учесник постави шперплочу са рупом урезаним у пречник од око 20 цм. Задатак "ногомета" ногом постиже лопту, везан на конопац до стопала играча у слоту.

Смешне игре на отвореном за тинејџере у затвореном простору

"Новине"

Ова музика је савршена за обојеједноставне вечери и за одмор. Игра се у паровима. У њему ће се одвијати два ширења новина, при чему се сваки од њих одсече прилично велика рупа, гдје можете истовремено гурати две главе. Учесници су подељени у парове и нежно склањају своје главе у рупу, након чега почињу плесати на музику.

Занимљиве игре на отвореном за тинејџере

Плес се може споро, брзо или наизмјенично. Победник је пар учесника који неће бити разбијен до краја игре.</ П>

"Камилица"

Ова једноставна игра може бити веома занимљива,ако укључите фантазију. Велики камиљак је исечен из листе албума, што више учесника - то је више латице. Са задње стране на латицама свако пише, неприметно од других пише задатак - пјевати, плесати, кретати се, спуштати са пода 20 пута, да седи на врху и ствари. Учесници се обрађују лијевима и изводе наведени под веселом музиком.