ванилија субкултура

У скорије време, редове омладинских покретадопуњени новим стилом, чији су представници искључиво девојчице. Ова субкултура се зове ванила. Можемо рећи да је овај стил створен услед збуњености два правца - емо и гламура. Ванилске девојке воле да плачу и приказују трагичну паузу за душу, али са овим гламурозом се не стиде. По правилу, ванилије расте у породици родитеља који су у добром стању - ово је можда њихова главна карактеристика. Треба напоменути да су ове девојке прилично осетљиве и емотивне, да живе у романтичном свету и покушавају да примене своје омиљене слике.

Како обући ванилије?

Многа савремена девојка од 12 до 12 година16 година, новоформирани смер младих не даје одмор, а главна ствар мучи питања - од ванилија се разликују од уобичајених девојака и како постати једна од њих? Постати представник овог покрета је једноставно, јер стил ванилије има низ карактеристичних атрибута који се појављују на фризурама, одјећу, али и на начин понашања.

Ваниле девојке преферирају мајицеБританска застава, или са натписима "Волим те (Њујорк, кафа, Лондон, Њујорк, Париз)". Представници ове субкултуре често носе тамне наочаре или обичне чаше са једноставним наочарима како би одржали "паметнији" изглед. Као ципеле, у зависности од сезоне, ванила преферирају угг чизме, високе пете или велике вишебојне патике. Што се тиче фризуре, обично је безначајно изгубила косу и прасак који покрива једно око или нагло сакупљену гомилу косе. Коначна слика ове ванилије довршава доступност скупе професионалне камере, кроз коју преносе своје емоционално расположење.

Како сликати ванилију?

Да бисте имали слику и осећајфиноће, ванилија скоро не користи козметику, јер се не залажу за вештачку лепоту. Основа њихове атрактивности је природност, уздизање и префињеност. Међутим, ако је присутна и шминка ванилије, обично је бледи ружичасти руж, лагани сјај на образима и дугих црних трепавица.

Шта слушају ванилу?

Већ смо рекли и ванилијуМало је вероватно да слушају рок и клупске музике романтично-ума девојчица и. Они воле дуже песме о неузвраћене љубави и осећања, тако да они имају тенденцију да преферирају поп музику различитих праваца. Међу страним уметници ванилки као Морцхееба, Саде, Емили Веллс, Ленка, и Земфира, Бахх Тее, Лил Кате, Мак, Лоц Дог, Марсеју, Флеур - то је најбоља ствар која слуша стварном Ванилка од руских извођача.

Шта читају ванилу?

За разлику од других модерних младихпокрети, ваниле воле да читају и дају већу предност западној књижевности. На полици налазе апсолутно сваку књигу која одговара њиховом софистицираном и нежном укусу. Један од најпопуларнијих аутора ваниле је филозофски Пауло Цоелхо и цинични Бегбедер.

Какве су ванилије?

то воли ванилија

Ванилије воле да излазе из гомиле ипокушајте да задржите свој статус. На пример, стално пију кафу са цигаретом. Они су привучени, као процес стварања овог пића, и његов беспријекоран укус. Воле да пуше цигарете са укусом ванилије, али треба напоменути да их највероватније привлачи шарм летећег дима од укуса самог никотина.

Ваниле воле да седе на огромним прозорима на широком прозору и разгледају на бескрајна растојања, а ноћу спавају с медведима и представљају огромне љубитеље цвијећа.

Већину свог слободног временапроводе у друштвеним мрежама, гдје шире своје фотографије и пишу омиљене цитате из својих омиљених књига. Из овога се може закључити да су ванилије изабрали овај стил не за себе, већ пре свега за оне око себе, да би их приметили - нежне и романтичне девојке.