фризуре за тинејџере

Чак су буквално пре 20-30 година, шишали заадолесцентски дечаци нису имали посебну сорту - све им је наређено да имају уредну кратку фризуру, а зарађена длака која покрива уши претила је да ће се претворити у озбиљне проблеме школске управе. Модерне фризуре за тинејџере омогућавају младим мушкарцима да у потпуности изразе своју индивидуалност, истичу се од гомиле. Фризура би требала одговарати слици у цјелини, како би задовољила захтјеве начина живота, како би одражавала унутрашњи свет.

Кратке фризуре за тинејџере

Најприкладније за дечаке укључене уСпорт. Кратка коса не омета физичке вежбе, пада на очи, доприноси бржем хлађењу главе, што је посебно важно у љетним данима. Међутим, поред практичне, ту је и естетска страна проблема - кратке фризуре наглашавају несавршеност облике лобање. Најчешће кратке шишање су полубокс, бокс, тенис, игралиште.

Популарна варијација кратких шишања јеКанадски - када је оставио издужене шиљке, лежећи равно или чешљано са једне стране. Ова фризура је универзална и непреценљива за бригу. Посебност таквих фризура је потреба да их често исправљају, иначе брзо изгубе свој изглед.

Моделирање шишања за тинејџере

Вишеслојна, вишеслојна, асиметричнаФризура на дугој коси су суштински атрибути креативне младе и представници неформалних субкултура. Обавља се на основу уобичајених сечења квадрата и пасуља. Поред стварних фризура за самоизражавање, адолесценти често користе боју за косу, наглашавајући појединачне жице или мењање боје свих косе уопште. Да размотримо детаљније модне тенденције у омладинским фризовима за тинејџере:

Боје, бојење, истицање. Адолесценти, у потрази за именом која одговара унутрашњем погледу на свет, може експериментисати са бојом косе, као што је већ поменуто. Посебно уобичајен међу младићима је бојање појединачних жица у светлим бојама и наглашеним светлима. Ове врсте бојења стварно помажу да се нагласи стилска фризура и добро одржавана, здрава коса. Али како би се заиста лепо изгледало, ове процедуре требате повјерити професионалцима;
  • Паттернс. Многи салони нуде услуге за креирање шаблона на коси и ово, што је више могуће, помаже момку да изрази своју личност - уосталом, обрасци могу бити изабрани скоро било који, у оквиру техничких могућих могућности, наравно;
  • пигтаилс, дреадлоцкс. Они се широко користе међу љубитељима рап култура и хип-хопа. Афрокосички изгледају прилично стилски, а понекад и елегантни, плус да се могу у сваком тренутку поништити. Дреадлоцкс су одговорнији корак, зато што су направљени тканим у косу рибарске линије и његовог изгоревања. Брига за овај "дизајн" је знатно отежана и једини начин за промену такве фризуре је радикална фризура. Међутим, ако је тинејџер одлучио да предузме такав корак, не исмејавај се од њега, већ подржава експеримент.
  • употреба фиксације косестилинг. Све врсте лакова и гела већ дуго су престале да буду искључиво женске прерогативе. Моделирање шишања понекад једноставно не може бити положено без коришћења.

Модне шишање 2013 за тинејџере-дечаке

У овој модерној сезони, дужине равне шиљке, чешљане са задње стране главе, праменови који окрећу лице са стране, каскаде су релевантне. Ове фризуре могу се носити како су правилно постављене, и "растављене".

У моди и дугим праменама заснованим на таквим фризовима као сессон и пасуљ. Да би фризуру дала стилски акценат, можете намотати жицу на гелу за косу.

фризуре за тинејџере 1

фризуре за дечаке тинејџери 2

фризуре за дечаке тинејџери 3

фризуре за тинејџере 4

фризуре за дечаке дечаке 5

фризуре за адолесцентске дечаке 6

фризови за дечаке тинејџери 7

фризуре за тинејџере 8

фризуре за дечаке дечаке 9