Ципеле за тинејџере

Увек је било тешко изабрати дјечје ципеле. Неопходно је и величина која треба исправно покупити, и стил, и узети у обзир препоруке ортопедија. Што се тиче ципела за тинејџере, још је теже изабрати. Поред свега наведеног, неопходно је добити и сагласност дјетета. И често воли оне моделе који се не могу назвати ортопедским обућама за тинејџере. А проблем избора ципела је узрок још једног неслагања између генерација.

Какве ципеле требају тинејџери?

Према томе, родитељи морају прво да се консултујуса његовим дететом, без обзира на ципеле које је желео да купи. Ако сте ограничени у финансијским могућностима, не купујте много парова ципела једне функционалне сврхе. Нога тинејџера брзо расте, а од обуће, обично расте раније него што се издваја. Због тога је оптимално имати један пар ципела за сваки случај.

Као спортска обућа за тинејџереидите на патике и патике за дечаке, или мокасине за девојчице. Приликом избора тинејџерске спортске ципеле, потражите присуство јастучних јастука, који смањују оптерећење кичме када ходате и трчите.

Посебну пажњу посветите школским ципеламатинејџер. Он ће ходати у њој читав школски дан, тако да стилске ципеле у овом случају за тинејџере нису прикладне. За школу је најбоље изабрати ципеле од природних материјала и светлости у тежини. Ако школа има прилику да носи замјењиве ципеле - у реду! Дакле, током вежби, дечја ногу се неће знојити и уморити се.

Многи се питају да ли је погодна за тинејџереципеле са пете. Одговоримо. Погодно! И не само за девојке, већ и за дечаке. Мала пета налази се у скоро свим тинејџерским ортопедским ципелама, што значи да је пета у таквим ципелама дозвољена. Друго питање је, наравно, висина ове пете. Приликом избора следите једноставно правило: "Што мање - то боље." Да, и готово све теенке ципеле, чак и мода, долазе са малом петом.

Тинејџерка може да носи ципеле и даљевелике пете. Али најприје јој требате објаснити да се такве ципеле само носи у посебним случајевима (на одмору, на примјер), и не можете га ходати сваки дан. Ово је штетно за циркулацију карличних органа. Зимске ципеле треба да буду на гуменим подлогама, са добром заштитом. Ово ће штитити ваше дете од пада на лед и повређивања.

Где купити ципеле за тинејџере?

Веома популарно место за куповину ципела јетржиште. Али не препоручујемо да купујете ципеле за децу и адолесценте из два разлога. Прво: стилске тине ципеле на тржишту нису на продају. А за тинејџерке приликом куповине ципела, овај критеријум је веома важан. Друго: када купујете ципеле на тржишту, не можете бити сигурни у његов квалитет. Чак и ако сте пронашли ципеле од познатог и поузданог произвођача, онда нико неће дати гаранцију да ово није лажно. Са активном употребом (која тинејџери заправо раде), она се једноставно може срушити. Да не спомињем чињеницу да такве ципеле не можете поднети чак ни први састанак са лужом. И морате купити нови пар.

Стога је боље ипак одабрати ципеле у специјализованим продавницама. Поред тога, у продавницама са дечијим производима често можете купити и тинејџерске ципеле.

Многи родитељи имају сумњеу односу на величину обуће за тинејџере. Посебно ако планирате купити скупе увозне ципеле. Величина је такође увезена, а наши људи су често изгубљени. Стога предлажемо да се упознате са величином мреже ципела за тинејџера. Приказује ципеле до 39 величина. Ципеле великих величина се више не сматрају тинејџерима.

САД Уједињено Краљевство Европа Русију и Украјину
1 13.5 31.5 31.5
1.5 1 32 32
2 1.5 32.5 32.5
2.5 2 33 33
3 2.5 34 34
3.5 3 34.5 34.5
4 3.5 35 35
4,5 4 36 36
5 4,5 36.5 36.5
5.5 5 37 37
6 5.5 38 38
6.5 6 38.5 38.5
7 6.5 39 39