фризуре за тинејџерке

Модерне модне фризуре за 2013. годинутинејџерке не само да би биле практичне, као и њихове мајке, али и стилске. На крају крајева, тинејџерка је већ мала дама, која жели да изгледа атрактивно и необично. Мама у адолесценцији може постати или пријатељ или лик Церберуса који мисли само на перформансе школе. Али не ради се о вама, зар не? Затим да се упознамо са којим фризовима за тинејџерке данас у тренду светске фризерске уметности.

Дуга коса

Луксузна дуга, добро одржавана коса никадаће изаћи из моде. Дају девојци посебан шарм и лако мистерију. Поред тога, дужина вам омогућава да бар сваког дана правите различите фризуре. Једини услов је свакодневно брига, у супротном шик шеф косе ризикује да постане нека врста пакли.

У тренду, оштро описане форме и изражајнелине. Савршено чак и ударци, који благо покривају обрве, даје ригорозност, али тинејџерица уопште не боли. Крајеви могу бити једне дужине и пажљиво профилисани. Већ неколико година њена лидерска позиција држи своје фризуре за тинејџере. И ако је раније ова фризура била прерогатив девојака, данас су га позајмили младићи који су носили издужене шишање. Опција без ударца такође има право да постоји. Струне оквира лица, могу се разликовати за неколико милиметара, па чак и центиметара (ефекат "поцепане" косе).

Коса средње дужине

За ову дужину, најпопуларније опције су:ово је квадрат, пасуљ и њихове сорте. Ове фризуре пружају одличне могућности за израду лепих фризура за тинејџерке за сваки дан. Одличне такве фризуре за тинејџере изгледају с прасетом (са равном косом или косом). Класични лукови не одустају од положаја. Обратите пажњу на асиметричне шишање. Ово је одлично решење за храбре девојке које се не плаше експериментисања. Таква врста косе с времена на време показује љубитеље поп диве Риханна.

Ако коса није довољно природног волумена, искоришћена фризура са сличном капом на глави ће се носити са овим задатком. Дакле, слика ће бити узнемирена и упорна.

Кратка коса

Брза и једноставна инсталација кратких шишањаза тинејџерке, они ће одговарати кратким, витким девојчицама које воде активан животни стил. Данас је најпопуларнија фризура пикси. Кожна капица за косу је изненађујуће комбинована са кратким растињем окципиталних и временских подручја.

Задовољство је постављање кратких шишања. Постоји толико опција да су корисни моуссес, гели и сушачи за косу. Оригинална коса гледа на кратку косу, положену гелом и млазницом за сушење феном. Усредсређени су у различите смерове танке жице - то је стилско, и што је најважније - ново, јер је мало вероватно да ће се направити двоструко исти стил.

Асиметричне дугачке шаке са кратком фризурамаизгледа импресивно. Ако су ударци потопљени или пробушени, онда ће се окружење окретати у пријатно изненађење. Само немој претерати тако да не будеш као папагај!

Верујте професионалцима

Добра фризура коју је направио професионалацмајстор, често не може приуштити просечну ученицу. Ако желите да ваша ћерка коначно види шта је сањала на глави, упишите га у сертификован фризерски салон у салону. Стил и лепота, како је познато, захтевају жртву. У овом случају - материјал, али срећа коју сазива ћерка биће ваша награда!

фризуре за тинејџере 1

фризуре за девојчице адолесцента 2

фризуре за девојчице адолесцента 3

фризуре за тинејџере 4

фризуре за тинејџере 5

фризуре за девојчице адолесцента 6

фризуре за девојчице адолесцента 7

фризуре за тинејџере 8

фризуре за тинејџере 9