школска униформа за девојчице адолесцента

Природна жеља за тинејџеркеСтарост је жеља да се истакне. Типично, у овом добу, средства за постизање циља су шминка, коса и одећа. Међутим, захтеви за обликом и изгледом који су уведени у многим школама не дозвољавају измишљотине тинејџера, а многе дјевојке су разочаране, носи сукње, блузе и јакне које им се не допадају. У овом чланку ћемо представити школску униформу у другачијем светлу, показујући да то може бити не само исправно и практично, већ и стилско и одговарати најновијим модним трендовима.

Модерна школска униформа за девојке

У текућој 2013, дизајнери су већ успјели да диктирају главне трендове. Од њих ћемо одабрати оне које ће бити релевантне, али и релевантне у школи.

  1. Боја: Пастелне боје, црне и плаве нијансе, као и традиционалне беле боје.
  2. Фактура: плеатинг.
  3. Штампа: Хутцх.

Користећи само неколико трендова утрадиционални модели школске униформе за девојчице и играју са својим додатна опрема, свака ученица тинејџер у стању да изразе своју индивидуалност у одећи и, у исто време, да не сноси гнев едукатора.

Скирт

Колекције јесењске сезоне су пуне аскетикаВерзије одјеће, чије су силуете занимљиве за ученике. Тако, сукња школска униформа за девојке могу бити не само стриктно оловка сукњу до колена, али је наборима сличне дужине. Боја сукње је пожељно црна, плава или сива. Међутим, пријатна сукња беж боје може постати сасвим прихватљива опција за школу. Може се допунити једноставним штампаним тоновима.

блуза

У модерној школској униформи за девојчице, биће занимљиво гледати мајицу типа кошуље. Ово је још један доказ да се мода враћа, јер су такве блузе носиле мајке модерних адолесцената.

Више женствене верзије блуза ће бити моделирукаве или вратне траке у облику лука. Такав тренд као обиље прозирног шифона који се користи у блузама за школску униформу није потребан.

Хаљине

У школској униформи за девојке понекад се хаљинесу центар пажње. У 2013. години су строге силуете хаљина релевантне. За школску униформу, униформне хаљине су прихватљиве, али са нагласком на огрлицу. Може имати необичан облик или бити контрастне боје. Ако је хаљина потпуно монофонска и близу класичном стилу, ученица може обратити пажњу на додатак у облику огрлице или украсе испод огрлице. Уз додатну опрему морате бити опрезни, не би требало да сијају са свим бојама дуге или сјаја са обиље камења.

Такође, хаљина у школској униформи за девојчице може се допунити предњом бојом контрастне боје или прслука.

школска униформа за девојчице адолесцента 2

школска униформа за тинејџерке 3

школска униформа за тинејџерке 4

школска униформа за тинејџере 5

школска униформа за девојчице адолесцента 6

школска униформа за тинејџерке 7

школска униформа за тинејџерке 8

школска униформа за тинејџерке 9

школска униформа за тинејџерке 10