Брас за тинејџере

Овај чланак се посебно односи на оне мајкезрелих ћерки, који су већ зрели на питање: "Како изабрати грудњак за тинејџере?". Није ништа што провера је тако популарна: "Деца расте полако, али расту брзо." Чини се да је недавно ваша девојка била мала лутка са дебелим образима, али сада лукови и медвједи лажу заборављени у углу - вријеме је за промјену! Ко још инсталира способност да изабере право доње рубље, како не мами?

Задатак истински брижне мајке нијепропустите тренутак када ћерка почиње да се претвара у тинејџера. Вероватно ћете бити изненађени, али ако питате претраживач за фразу "грудњаке за тинејџере", један од првих резултата ће бити веза са форумом на питање: "Како рећи мојој мајци да купи грудњак". Због тога, без обзира колико сте заузет, увек покушајте да одржите поверљиви однос са растућом ћерком - сјајно је ако дође до вас са првим плашљивим захтевом: "Мама и време је да купим грудњак".

Дакле, у којој доби може већ дјевојкаТреба ли грудњак за тинејџерку? Обично је 12-13 година, али, наравно, све је овде веома индивидуално. За дјевојчице са раним пубертетом, грудњак прије може постати обичан комад веша. А ту су и тинејџери који немају много потребе за грудњаком већ дуго времена, али, по правилу, чак иу овом случају дете тражи да купи грудњак барем зато што сви то већ носи. Чак и ако мислите да је у њеном случају овај детаљ потпуно одвеч, немојте се смејати и уздржавати се од коментарисања "бубуљица" - тинејџери су веома рањиви. Боље је купити нешто што дете можда неће бити потребно, него да поквари са њим поверљив и искрен однос. Пусти ћерку да покуша и одлучи да ли јој треба тинејџер или не.

Тинејџерске торбе

Дакле, одакле да почнете када изаберете грудве за тинејџерке? Најмања комерцијално доступна величинагрудњак - нула, оптерећење у грудима треба бити најмање 65-68 цм. Ако још увек постоји такав волумен груди код детета, обратите пажњу на еластичне врхове. Сада су доступни на продају, али идеална опција - бешавне доње рубље од меканих памучних трикотажа.

Покушајте да не купујете за тинејџерегрудви одраслих модела - преферирају доње рубље, прилагођено физиологији деце. Брадавице са костима и чврсто смјештене шоље нису за њих! Дошло је до другог времена сексуалних комплета, а сада је ово покривено микротравама млечних жлезда, што је врло опасно у тренутку њиховог формирања. Најважнија ствар - обавезно се уверите да грудњак за тинејџера увек одговара стварној величини, промењеном док расте дојка. Ово је неопходно да би се формирао тачан облик млечних жлезда. И више воле постељину са тракама - грудице без подлоге могу штитити лимфне чворове.

Мода је дивна, али основни захтеви које треба водити приликом одабира тинејџера су:

  • материјал од природних тканина, пожељно, беспрекорно;
  • Брас за теен девојке

  • одговарајуће величине: грудњак се не држи у телу, груди не виси преко шоља;
  • удобност и удобност у ношењу: грудњак треба да подржава груди, али не сме да омета кретања, дисање.

Према томе, наш савет је да додијелите вријеме за походкћер у продавницама, како не би журила да измери различите верзије грудњака за тинејџере и бира са њом тачно ону која не само да задовољава све захтеве правог избора платна, већ ће и задовољити своје дијете. И можете завршити путовање са чајном забавом у кафићу са колачима и искреним разговорима између два стварно блиска лица.