Пиџаме за труднице

Снажан сан је кључ за добро расположењеи весеља током цијелог дана. Зато многи људи посвећују пуно времена избору душека, јастука и постељине. Одећа за спавање није била изузетак. Савремени произвођачи кућне одјеће издали су читаву колекцију пижама, кошуља и других сета за спавање.

Уз посебну пажњу треба изабрати пижамеза труднице. Не би требало да задовољавају само стандарде квалитета тканине, већ имају и удобно сечење које не ограничава кретање и не ухвати стомак. Трудница треба да се осећа удобно и удобно у пиџами, кожа треба да дише, а ткиво - буквално "миловати тело".

Како одабрати пиџаме за трудноћу и лактацију?

Жене које су већ родиле или самосу у позицији, имају одређене особине тела, које се морају узети у обзир при избору пижаме. Чврсте кратке кратке, кратке мајице за спавање и секси неглигее најбоље је не носити - неће дати жељени комфор и евентуално узроковати женске комплексе у односу на фигуре. Подигните сет бесплатних мајица и панталона или панталона. Немојте бити претеран, то ће бити хаљина за одјећу, идите у комплет. Може се бацати у рано јутро, када је превише љепо промијенити одјећу, а вољени позову у кухињу да попије чашу чаја.

Мајке лактације ће бити корисне пиџамеотворене косе на грудима. Захваљујући присуству таквих сечења, лако можете набавити груди за храњење бебе без излагања.

Тканина за женске пижаме

Одећа за спавање за труднице треба израђивати од природних дисајних тканина и са минималним додатцима синтетике. Најбоље тканине за пижаме су:

  • свила и сатен;
  • фланел;
  • памук;
  • фоотер.

За пиџаме за хладно време за труднице, направљене од мекане фротирне тканине. Ова пижама топло добро и врло је практична у чарапама.

Пиџаме за труднице 1

Пиџаме за труднице 2

Пиџаме за труднице 3

Пиџаме за труднице 4

Пиџаме за труднице 5

Пиџаме за труднице 6

Пиџаме за труднице 7

Пиџаме за труднице 8

Пиџаме за труднице 9