црне суеде ципеле

Женске црне ципеле су одувек билекласични гардеробер. Такве ципеле су универзалне и стога веома популарне. Модних колекција представља широк спектар модерних модела са различитим варијацијама завршне обраде и материјала. Међутим, најпопуларнији у последњих неколико година се сматра црне кожне ципеле. Модел меке тканине изгледају уредно и женствено. Најчешћи челика Суеде суд ципеле, али и потражња је затворена ципеле са пертлама, рајсфершлуса, тракама. Хајде да видимо шта модели тренутно у моди?

Ципеле од црне суеде са пете. Најлепши и елегантни су моделина рафинираној шанку. Дизајнери користе сваку врсту пете за ципеле црне коже - шнала, буре, квадрат и облик олакшања. Оригиналне ципеле са ципелама контрастних боја - црвене, златне, сребро и др.

црне суеде ципеле 1

црне суеде ципеле 2

црне суеде ципеле 3

Ципеле обуће црне суеде. Најмодернији у последњим сезонама су модели на масивним подлогама. Тренд ципеле се сматрају платформом која пролази у клин. Такође у тренду модела на трактору и равним високим ступовима.

црне суеде ципеле 4

црне суеде ципеле 5

црне суеде ципеле 6

Ципеле црне коже на равном потезу. Ципеле на равном ђону увек су највише сматранепрактично и практично. Суеде ципеле у црном на равном кретању су популарне у стилу уредног балета. Модерна декорација таквих модела била је метална декорација прста и пете, лукава и других лажних накита, везица са перлама, шминкицама, обућарима.

црне суеде ципеле 7

црне суеде ципеле 8

црне суеде ципеле 9

Са чиме носити ципеле црне коже?

Ципеле од црне суеде су савршене завечерња и класична гардероба. За слику са коктелом или елегантном свилом, шифон, сатен хаљина, такве ципеле ће бити одличан крај. За свакодневне лукове стилске комбинације са црним суеде чизмама ципеле ће бити енглески капут, пословни одијело, хаљина, сукња-оловка, лагане блузе, кошуље, тунике. Ципеле на равном кретању изгледају добро и са кезхуалнои одјећом - кратке панталоне и фармерке, плетене дуксерице или гриље, плетени кардиган.

црне суеде ципеле 10

црне суеде ципеле 11

црне суеде ципеле 12