женске ципеле високе ципеле

Данас обучене ципеле - обавезнодео гардеробе ципеле било које девојке. У просеку сваки сексуални секс има два до три пара различитих врста обуће са петом, чија је дужина изнад 6-7 цм. Такве ципеле визуелно дају раст и нацртају слику. Правилно одабрани модел може украшити било коју одјећу.

Како одабрати савршени пар женских ципела на високом штитнику?

Ушла је широка висока петаНа почетку двадесетог века, када је италијански Салваторе Феррагано први пут шио у своју радионицу љубазне ципеле на танки високој пети. До сада је опсег свих могућих опција толико широк да је понекад тешко разумети који ће пар најбоље одговарати вашој гардероби и начину живота. Приликом куповине ципела обратите пажњу на следеће тачке:

  1. Ваша висина. Девојке са ниским растом не би требало да купујуципеле са високим штиклама. Пошто ће оштетити пропорције тела. Боље је да одаберете висину која ће визуелно оптимално смањити величину стопала и учинити вашу минијатурну слику лаконском и једноставном. Високе девојчице могу бити дозвољене и високе пете, изгледат ће хармонично са дугим ногама.
  2. Ваша тежина и величина тела. Изаберите ципеле са дебелим и масивним петеСу само витке девојке или жене са малим тежином, јер таква пета чини ширу ногу, а фигура је чврста. Али елегантни чамци на високим и танким штиклама ће одговарати женама било које сложености.
  3. Која је сврха куповине ципела?. На примјер, црне патентиране ципеле на танкомВисоке пете - биће најбоља опција како за вечерњи улаз у ресторан, тако и за завршетак стриктне слике. И ако покупите свакодневне ципеле за канцеларију, обратите пажњу на класичне кожне ципеле високе пете.

Женске ципеле високе ципеле 1

Женске ципеле са високим штиклама 2

Женске ципеле на високом штитнику 3

женске ципеле на високом штитнику 4

женске ципеле на високом штитнику 5

женске ципеле високе ципеле 6

женске ципеле високе ципеле 7

женске ципеле на високом штитнику 8

женске ципеле високе патке 9