платформне ципеле и дебеле штитнике

Ципеле на платформи и дебели штикли - самопроналазак за многе девојке. Недвосмислено, танак прамен - то је изузетно и женствено, али је тешко проћи кроз цео дан. Масивнија верзија ће вам омогућити да диверзификујете лукове и избегнете непотребне жртве.

Хеелед Схоес - Тренд 2016

На крају, дизајнери су у своје колекције укључили ципеле високе чврстоће са дебелом петом. Они имају многе предности:

  • такве ципеле у духу 70-их изгледају веома импресивно;
  • ова обућа је удобна, ногу се осећа удобно у њему;
  • високе ципеле витке, визуелно чине ноге дуже;
  • Пете са дебелом петом и трактором могу изгледати прилично елегантно.

Линија таквих ципела, иначе, је лепаШироко. Посебно су популарни модели у којима висина пете прелази 10 центиметара. Ако се раније ниси усудио да ставиш овако високе ципеле, бојиш се невоља, сада, захваљујући платформи, стопала у њима ће се добро осећати.

Девојке које је природа наградила великим растом, могу себи да изаберу ципеле са густим подлогама и средњим или ниским штиклама, иако ће други модел изгледати шире.

Са чиме носити ципеле на платформи и високим штиклама?

Ови модели сада постају лидери итакмичити се с елегантним чамцима на танким штиклама, јер нису гори него што могу нагласити романтичну и женствену слику. Комбиновање масивних ципела је такође једноставно:

  • црне ципеле са високом дебљом петошћу добро се уклапају у хаљину, равну сукњу, допуњују скоро сваку канцеларију, стриктно лук;
  • лакиране ципеле на густом ђону су корисније за стварање свакодневних слика - могу се носити са шикама или памучним хаљинама;
  • Сукња оловке или трапезна сукња такође се добро уклапају са дебелим штиклама, чинећи изглед младићивијим и кукавим.

Високе ципеле и висока платформаУ зависности од свог стила и боја може се савршено ускладити са различитим стварима - од фармерки до празничне хаљине, једино је право да их изаберете једни другима.

платформе и дебеле пете 1

платформе и дебеле пете 2

платформне ципеле и дебеле пете 3

платформне ципеле и дебеле штитнике 4

платформе и дебеле пете 5

платформе и дебеле пете 6

платформе и дебеле пете 7

платформе и дебеле пете 8

платформе и дебеле пете 9