ципеле са високим штиклама

До недавно је то изгледало као женствене шпиљеДошли су до стражњег горионика, остављајући пут креативној платформи, олакшају праве подне и чврсте подлоге. Међутим, није прошло ни пар годишњих доба, пошто су ципеле на високом штитнику поново у моди. Љубитељи таквих секси и елегантних ципела могу поново да допуне свој арсенал омиљеном опремом. Међутим, не би требало да добијете модел прошлих година из прашњавог полица. На крају крајева, упркос чињеници да се прекрасни тренд вратио у савремени стил, дизајнери нуде нова рјешења у дизајну ципела на високом штитнику.

Женске ципеле на високом штитнику

Модне колекције женских ципела на високом нивоуПета почива на главном тренду стила - максимализам. То значи да је минимална модална висина подлоге од десет центиметара. Такав пета се сматра великим. Важно је напоменути да је избор гардеробе за такве ципеле постао много лаконски. Сада се ципеле могу носити у вечерњим, романтичним, а такође и тематским луком. Други правци не толеришу такву експресивну обућу, а нема ништа да се каже, таква непрактична основа у прикладном облику Казехална. Да видимо шта су модне ципеле на великој пети.

Високе пете и платформе. Најпопуларнији су модели допуњени високим ђоном у пределу чарапа. Ова опција је такође много погоднија. На крају крајева, због платформе, висина пете се осећа мање.

ципеле на високој пети 1

ципеле на високој пети 2

ципеле на високој пети 3

Ципеле са отвореним носем. Лепа и женствена завршетка ципела са високом ципелом је отворена површина прстију. Таква одлука омекшава стриктан стил, допуњујући лук са романтизмом и префињеношћу.

ципеле на високој пети 4

ципеле на високом штитнику 5

ципеле на високој пети 6

Пете ципеле са отвореном пето. Модел са отвореним позадином је стилски избор за летњу сезону. Такве ципеле савршено одговарају истовременим сликама и свакодневним, али и елегантним ансамблима.

ципеле за високе пете 7

ципеле високе пете 8

ципеле са високим пето 9