ципеле са отвореном рту

Данас, таква одлика женске обуће каоотворен рт, врло често. Међутим, нема много девојака често схватају шта је у питању. Чињеница да су такви модели су да је други, као у стилу без чарапа. Назив "ципеле са отвореним рта" се чешће користе професионалци високе моде, али и у свету и показује бренд.

Ципеле са отвореном рта - популарни ципеле,која је погодна за топле сезоне и деми периода. На крају крајева, ови модели имају и затворени и отворени дизајн. Најчешћи сматрају класичне бродове. Такве ципеле су приказани у танким штиклама и широким пете, клинове, платформи, као и на равној стази.

ципеле са отвореним рта 1

ципеле са отвореним цапе 2

ципеле са отвореним рта 3

Питање, шта да носе ципеле са отвореним рта,треба узети у обзир трим и женском стилу обуће. Стога, најбољи избор одеће такви модели ће бити романтична одећа - светло блузе и блузе, класичне панталоне и шорцеви, јакне, Цардиганс. Равне ципеле могу да се додају дневном лук са доколенице, фармерке, обрадивих џемпер или јакну.

ципеле са отвореним рта 4

ципеле са отвореним рта 5

ципеле са отвореним рта 6

Ципеле са отвореним цапе и хеланкама

Посебна пажња на тему ципела са отвореним ртутреба да се посвети на питање да ли је могуће да носе такве ципеле са хеланкама. Како тврде и расправља о томе! Ипак, стилисти је дошао до закључка да таква комбинација је могућа. Међутим, треба да се придржавају одређених оквира. Најбољи избор за ваше ципеле са отвореним рта ће Пантихосе без прстију. Овај додатак вам омогућава да креирате слику, не крши правила пристојности. Претпостављају и ансамбл хулахопке класични црно-белих боја и контраста ципеле. Али најзанимљивије решење је комбинација прибора са штампом једну тону са ципелама, која ће сакрити отворено прст.

ципеле са отвореним рта 7

ципеле са отвореним рта 8

ципеле са отвореним рта 9