црне ципеле са дебелим штиклама

Црне ципеле са дебелим штиклама - тај модел,која би требала бити у гардероби било које жене. Они су савршени за свакодневно ношење, они могу помоћи када не знате која је ципела најбоља за ову или ону слику. Осим тога, ове ципеле су комбиноване са скоро сваким облицима одјеће.

Врсте црних ципела на дебелој пети

Избор правог модела за вас црноципеле са дебелим штиклама, обратите пажњу на неколико важних нијанси. Прво, ово је материјал од кога су направљени. Може бити кожа, текстил, имитација коже. Најтрајнија и удобна за ношење, наравно, је права кожа. Није толико страх од влаге, савршено се прилагођава облику стопала, дуго задржава леп изглед. Сада су ципеле од патентиране коже изузетно релевантне. Суеде је још један популаран материјал. Али она се плаши воде, па се црне суве ципеле са дебелим штиклама могу носити само у сувом времену.

Друго питање је висина пете. Дакле, за свакодневну употребу више одговарајућих ципела са ниским или средњим петама, и црне ципеле са високом дебелом петом - више опција излаза, али ако поред и даље постоји пета и платформе, ове ципеле су веома удобне за ношење.

Морате обратити пажњу на облик чарапа. Рунда ће одговарати свима, издужени може визуелно направити стопало веће, а четвртасте чарапе, које се сада враћају у моду, ретко иду никоме.

Дизајн црних ципела са дебелим штиклама

Међутим, највише пажње се привлачи сам,наравно, дизајн тих или других модних обуће. Он сматра класичан изглед црних ципела са дебелим пети са скромним дизајном, без додатних спојева и накита. Ове ципеле ће постати универзална опција. Ако изаберете модел који ће сигурно седети на ногу и пружити удобност дугим прстима, боље је изабрати црне ципеле са дебелом петом с траком, савршено ће држати чак и након неколико активних сезона. Ако желите да додате у своје црне ципеле мало више женски, онда обратите пажњу на модел који носи брошеве украшене стагнације лукове или вез. Друга реализација - није потпуно пицк црне ципеле, и оне у којима неколико боја се комбинују међусобно. Највише екстравагантно изглед варијанте црне и беле ципеле са дебелим петама који ће бити одмах евидентно другима.

црне ципеле са дебелим пете1

црне ципеле са дебелим пете2

црне ципеле са дебелим штиклама3

црне ципеле са дебелим пете4

црне ципеле са дебелим пете5

црне ципеле са дебелим пете6

црне ципеле са дебелим пете7

црне ципеле са дебљим пете8

црне ципеле са дебелим штиклама9