женске ципеле са ниским ципелама у јесен

Ципеле са малом брзином - одлична опција, и засвакодневно ношење, и за вечерње излете. Погодан је за жене сваке године и телесне тежине. Хајде да размотримо најактуелније женске ципеле у јесенима са ниском петошћу.

Суд ципеле ниске пете

Јесен ципеле-чамци на ниској пети -Ова класична и универзална опција за оне који немају могућност да често ажурирају своје продавнице ципела. Ове ципеле не излазе из моде, савршено комбиноване са сукњама и хаљинама, панталонама и фармеркама. Интересовање за моду шездесетих ове сезоне довело је до дизајнера да креирају моделе обуће са малим штиклама од 1-2 цм и издужен нос. Ове ципеле се зову мачкице и посебно ће бити релевантне у јесен. Вреди изабрати моделе са коже различитих светлих боја, као и патике ципеле са ниском петошћу у овом стилу. Сретни чамци су одлични за ношење у канцеларији, а за романтичне одјеће и ако тражите ципеле за журку. На крају крајева, у овим ципелама можете плесати целу ноћ без много штете на сопственим ногама.

Обућа са платформом за тракторе

Биће популарна лакирана кожа и женски моделиципеле са малим штиклама са масивном платформом за тракторе. Ово је један од модерних и врло светлих трендова. Такве ципеле, посебно са контрастном бијелом платформом, изгледају и круто и необично. Они добро функционишу са канцеларијским лоока и необичном одећом, а мала пета чини ове моделе угодним за свакодневно одјећу. Посебно је важно нагласити да ће такве ципеле одговарати дјевојчицама било које врсте и визуелно усклађивати фигуре.

Тракторска обућа ове сезоне може се видетискоро на свим представама модних дизајнера. Јесенски модели су популарни у меким, пастелним нијансама: розе, плаве, пистације. Они могу постати централни елемент стилске слике, а одећа и остали прибор само ће нагласити њихов необичан изглед.

Ципеле у мушкој стилу

Већ неколико година, кожаципеле са малим штиклама, које понављају моделе популарних мушких ципела: лофферс, моццасинс, окфорд. Такви изразито мушки модели у овој сезони неће бити допуњени високим, али врло приметним пето, али и направљеним од обојене коже. Посебно је неопходно погледати ципеле у необичној боји за јесен: бијеле, наранџасто-жуте и црвене нијансе. Такође, модели у сјенкама тамноплаве боје и патлиџан ће бити популарни. Ако не можете да одлучите шта ћете носити са оваквим ципелама на мало, како не би изгледало превише мршаво, онда их допуните било којом изразито женственом летачком хаљином или панталонама са зрачном шишмишком блузом.

јесенске женске ципеле са малим штиклама1

Јесен жене ципеле са ниском каблуке2

јесенске женске ципеле са малим штиклама3

јесенске женске ципеле са ниским пете4

јесенске женске ципеле са ниским пете5

јесенске женске ципеле са ниским пете6

јесенске женске ципеле са ниским пете7

јесенске женске ципеле са малим штиклама8

јесенске женске ципеле са ниским потпетицама9