Ципеле - један од најважнијих предмета у гардеробисвака мода. У зависности од модела, можете променити гађање другачије, креирати необичну слику, нагласити своје достојанство и сакрити грешке, а такође и визуелно променити. Наравно, најлепши модели су одувек били, постоје, и вероватно ће бити ципеле са пете. Овај додатак даје посебну милост, милост и женственост. Па ипак, да бисте изабрали ципеле на пети, неопходно је компетентно. Гаранција целе успешне слике је погодност ципела. Реч је о удобним ципелама са пете и о њима ће се разговарати.

Удобне ципеле на високом штитнику. Избор модела на високом нивоу, вриједиуверите се да можете дуго остати у њима. Ако вас привлачи висок коњ, онда надокнадите висину скривене или глатке платформе. Усклађена чарапа покушава да изабере умерену и такође на платформи. Немојте имати дугачак уски нос, ово је изузетно неугодно и, дакако, дуго није модно. Најкомпетентније ципеле са високим потпетицама су модели са дебелим или квадратним дизањем.

удобне ципеле са петом1

удобне ципеле са пете 2

удобне ципеле са пете3

Удобне ципеле са ниском потпетицом. Избор модела на ниском порасту је много шири,Због ниске пете ретко доноси неугодност. Иначе, ниска пета није висока више од пет центиметара. Најудобнији модели су ципеле у облику коцке, наочаре, као и широка потковица са висином од највише два центиметра.

удобне ципеле са петом4

удобне ципеле са пете5

удобне ципеле са петом6

Како одабрати угодне штиклице?

Погодност ципела утиче на више фактора. Прво, величина би требала бити погодна. Ово се може утврдити фитирањем. У овом случају, модел не би требало да виси на стопалу, али га не истискује. Друго, текстура ципела је важна. Изаберите мекане природне материјале. Овај избор гарантује одсуство житарица и калуса. Треће, ципеле треба добро стати на ногу. Пошто осећај "Пепељуга" доноси велику нелагодност и може прилично покварити целу слику и расположење уопште. Четврто, обратите велику пажњу пети. Које ципеле на пети су најудобније, већ знате. Сада обратите пажњу, да пета не излази, то говори о снази инстепа. И, наравно, одаберите квалитетне ципеле како бисте се спасили од непотребних трошкова и оштећења ципела у најнеобичнијем моменту.

удобне ципеле са петошћу7

удобне ципеле са петошћу8

удобне ципеле са пето9