Ципеле јесенске платформе

За садашњост постоје топли дани у дворишту, имамомало времена да задовољимо ноге са прелепим јесењем ципелама на платформи. Због густог ђона платформе, као и више затвореног врха, они су топлији од летњих ципела и сандала. Ово је врста транзиције између летњих ципела и дечијих сезона чизама.

Јесен ципеле на ниској платформи

Ципеле на ниској платформи за јесен су згодне јер,да због мале разлике између подизања испод прстена и пете делова, нема велике стреса у стопалу, а код таквих ципела може проћи цео радни дан. Осим тога, такве ципеле са висином пете до 5 цм могу се обући у канцеларију чак и са строгим облицима за одијевање и стога стварају интересантну разноликост на најочигледнијој слици. Мала платформа је савршена за дугачке шетње, па размислите о могућности ношења таквих ципела, на пример, на датум или у шетњи са дететом. Савршено се уклапају са панталонама и сукњама и наглашавају лепоту ногу. Пеглица од таквих ципела може бити округла или ошиљена, а онда такав пар почиње да нас подсећа на слике 60-их, које такође могу бити интересантне за победу.

Ципеле за јесен на високој платформи

Такве модне јесенске ципеле на платформи засексуалност се може такмичити чак и са вјечним стилеттосом. Ноге носе визуелно дуже и смелије, лепо подижу подизање, стварају елегантан нагиб у зглобу. Иако су ови модели нису погодни за свакодневно ношење, многе девојке воле за већу стабилност и удобност у односу на верзије на петама сличне висине. У дизајнирању таквих ципела постоји разноврсност, али треба напоменути три тенденције које су постале најизражније у овој сезони:

  • модели светле, киселе боје;
  • модели украшени зипом трчањем дуж пете и стражње стране платформе (овакве ципеле визуелно ширију њу више визуелно);
  • модели опремљени копчом која покрива зглоб.

Јесен ципеле на платформи 1

Ципеле јесенске платформе 2

Ципеле за јесен платформе 3

Јесен Платформ Схоес 4

Платформске ципеле 5

Платформске ципеле 6

Ципеле за јесен платформе 7

Осмијех платформа 8

Платформске ципеле 9