удобне ципеле са пете

Пета - ово је један од симбола женствености и милости. Пета помаже да постане не само елегантнији, већ и тањи, секси. Због тога већина жена одабира прекрасне ципеле пете.

Најкомпетентније ципеле на пети - како одабрати?

Тешко је наћи жену која не зна какопонекад је тешко проводити цео дан у високим ципелама, како се ваше ноге уморују, прсти расте. Да, и носи такве ципеле за свечаног догађаја, девојчице често лишавају прилике да плешу и активно проводе вријеме. Али ово се дешава само са онима који су погрешно одабрали ципеле. Обратите пажњу приликом куповине ципела високим пете за следеће тачке:

  1. Ципела не треба да изазива бол и задржавање. У продавници, обавезно шетати по ходнику и, у буквалном смислу ријечи, осјетити да ли вам модел одговара.
  2. Идеално за здравље стопала и кичме је висина пете не више од 7 цм. Стога, приликом избора ципела за сваки дан, не заборавите на ово правило.
  3. Немојте заобићи ципеле на ниској пети -дизајнери долазе са декором и стиловима који се могу такмичити са висококвалитетним моделима. Узгред, често непријатности не пружају пету, већ неправилно израчунавање терета на стопалу.
  4. Најприкладнији облик чарапа је заобљен - и прсти без житарица и чарапа без рупа.
Шта да тражим?

Најбоља врста пете пишепета. Пожељно је да није покривен кожом или другим материјалом, осим ако, наравно, нећете носити ову ципелу само на излазу. У супротном, наши путеви ће учинити свој непријатан посао, а ускоро ће пете постати расцепљене и претрпљене.

Обратите пажњу на једини - требало билагано савијати, ако имате утицај на њега - онда ће стопала остати и покретна, сходно томе центар гравитације ће бити распоређен, а ви ћете се осећати лагано и срећни цео дан.

удобне ципеле са пете 1

удобне ципеле са пете 2

удобне ципеле са пете 3

удобне ципеле са пете 4

удобне ципеле са петом 5

удобне ципеле са пето 6

удобне ципеле са пете 7

удобне ципеле са петом 8

удобне ципеле са петом 9