како се истегнути ципеле од семиша

Мислим да свака девојка у њеном животу не радиСуочена са таквом ситуацијом, приликом постављања ципела савршено се налазила, а на првом излазу "у светлост" испоставило се да су мале, проклете и апсолутно неприкладне за ношење. Не журите се да се ослободите својих нових предмета и дајте обућу другу шансу, јер постоји неколико тајни како претворити чврсте обуће од ципеле у једну која ће седети на ногама као рукавица.

Колико брзо шириш обуће?

Наравно, на најлакши и најефикаснији начинСтретцх женске суеде ципеле је професионални део у продавници ципела. С обзиром да је кожа по природи веома деликатна врста материјала, дајући ципелу мајстору, не морате да бринете о коначном резултату. Па, у случају да одлучите да сами проширите своје ципеле, онда постоји неколико савјета о томе како ширити обуће од ципела. За ово је неопходно прибегавати уз помоћ воде. Потопите танку чарапу водом, добро стисните, ставите влажне чарапе на ноге, ставите нови пар и будите такви неко време. Одмах Вас упозоравамо да нећете добити тренутни ефекат од такве "влажне дефиле", тако да ћете резервисати време и стрпљење тако да резултат неће бити дуго долазио. Још једна тајна у истезању ципела је употреба алкохола. Алкохол или водку треба разблажити водом, као и стиснути прст, а такође и навлажити унутрашњу површину ципеле, посебно у местима где осећате максималну неудобност.

Шта ако је ваш нови пар ципела од семишастисне већ у продавници, али га немој купити за то није могуће? Затим ће се спасити посебни спрејеви за истезање ципела. По правилу се продају директно у продавници ципела, а тамо већ можете почети процедуру ношења ципела, наношењем аеросола у унутрашњост ципеле.

како се истегнути обућа ципеле 1

Ово се односи на фолк методе, колико брзода ширију суеде ципеле, али постоје и механички уређаји за истезање ципела - то су тзв. подлоге. Класични јастучићи за кућну употребу су направљени од дрвета и имају посебан дизајн клизних шарки. Да бисте користили такву ципелу, довољно је једноставно да га ставите у ципеле и користите полугу да повећате дужину ципеле тако што ћете истезати ципеле дуж дужине, а помоћу точкова можете учинити ципеле ширшим, чиме ћете променити ципеле у ширини.</ П>

Не заборавите на адекватну негу за обуће од коже, користите меку пену за чишћење и посебну четку, а онда ће вам обући дуго времена.