Како се протеже ципеле

Када је време да се ажурирају сезонске ципеле, ондамногим женама се суочава са проблемом када се долазе кући из продавнице, испоставља се да су куповане ципеле чврсте. И почиње проблем са одлуком питања како дистрибуирати нову обућу. Али немојте се узнемирити, а у очај да сакријете нову ствар у "дугој кутији". Ако се ово неугодје и даље деси, постоје два начина на који можете дистрибуирати нове ципеле - то ће тражити помоћ специјалисте или покушати сами да се носи са овим проблемом, користећи методе које су доступне код куће.

Овдје ћемо вам рећи о оба начина како брзо развити нове ципеле.

Како носити нове чврсте ципеле?

Најлакши начин је, наравно, да користите услуге ципелара, који ће уз помоћ посебне машине брзо ријешити ваш проблем, али ће то коштати додатни новац.

Ако су трошкови ове услуге скупи за вас, онда заДа бисмо дали потпуни одговор, у овом чланку ћемо дати најпопуларније начине како се правилно обући ципеле, и генерално носити нове ципеле које стручњаци препоручују.

Трговине сада продају спрејеве да прошире облик ципела. Када користите ову методу, морате да знате да након што прскате део садржаја бочице у ципеле, морате такође

Како се протеже ципеле1

Носочек, чизме за ципеле и ходају по кући док се течност не исуши. Ова метода такође може решити проблем како извести нове балетске станове.</ П>

Стретцх ципеле код куће могу битиПомоћ у водама. Морате га ставити у врећу, ставити у своје ципеле и ставити у фрижидер за ноћ, и добити нову ствар ујутро и носити га. Ова метода је савршена за решавање проблема дистрибуције нових сандала и чинова због чињенице да се вода шири под утицајем хладноће. Такође можете навлажити унутрашњост ципела алкохолом и ставити пуно новина у њега, док се не заустави и остави да се осуши.

Надамо се да ће те препоруке помоћи да заувек заборавите на такав проблем као што су блиске и непријатне ципеле.