Ципеле са кратким пете

Ништа више женствено и стилско на светуМода обуће од класичних чамаца. У почетку, ове ципеле биле су на ниском нивоу, па чак и потпуно без пете и шиване из тканине. Тек у двадесетом веку, индустрија обуће је почела да користи кожу да би направила "чамце", чиме је данас давао живот најлепшем моделу ципеле модерних девојака.

Класичне ципеле

Дизајнери се слажу о дефиницији"Чамци", као дубоко уклесане ципеле без причвршћивача, са или без пете, у које се ногу лако клизи. Да ли ово није идеална опција за свакодневну обуку, поготово ако су ципеле на нискотлачним?

"Чамци" су савршено комбиновани са много стиловаОдећа. Пар ципела ће бити незаобилазна обућа за канцеларију, јер изгледа елегантно и са класичним панталонама, и са пословним сукњама и хаљинама.

Одаберите чамац-чамце који комбинују боје, на примјер, црне или бијеле, јер су идеални за читав асортиман одјеће и прије него што нећете бити тежак избор, које ципеле ће се обући у то вријеме.

Идите у продавнице ципела, окренитеПажња не само за обућу која нам је позната од гладне коже, већ и за моделе направљене од лакираних и семиша. Они ће бити савршени додатак вашој вечерњој слици, јер су семиша и лак увек повезани с елегантним ципелама.

Ципеле са ниском потпетицом суизвестан џеп гардеробе. Прво, ако имате ципеле за ципеле, већ постанете женствени, а друго, у њима се ваше ноге дуго не осећају уморне, а можете лако проводити у таквим ципелама цијели дан без нарушавања расположења.

Обавезно набавите пар ципелаХеел, ако још увек нисте разумели све погодне предности таквих ципела, али ако сте дугогодишњи љубитељ "чамаца", онда се задовољите паром светлих и стилских ципела.

Ципеле са кратким пете 1

Ципеле са кратким пете 2

Ципеле са петоћом петоћом 3

Ципеле са петоћом петоћом 4

Ципеле са кратким пете 5

Ципеле са кратким пете 6

Ципеле са ниским пето 7

Ципеле са кратким пете 8

Ципеле са ниским пето 9