Лов-хеелед схоес

Нико не тврди да висока пета изгледаШик на ногу, али за дневну ношњу он не одговара. Ортхопедистс упозоравају да је константно ношење ципела на превеликој петићи преплављено развојем многих болести. Лекари савјетују да бирају ципеле на ниској или средњој пети. Ако мислите да ципеле са ниском ципелом изгледају грубе, једноставно нисте видели прелепе ципеле. Чак и постојала је посебна категорија "пелена за маче" - удобне ципеле на ниској пети. Такве ципеле могу се наћи у колекцијама Гивенцхи, Нина Рици.

Ми смо се навикли на балете које су провалеМодни свет пре неколико сезона и до сада се осећају прилично самоуверени. Трансформишући се сваке сезоне, они остану најрелевантније летње ципеле са ниском петом.

"Смањење" пете постало је општи трендУ модном свету. На подијуму јесењем-зимских емисија готово сви дизајнери верују да су јесенске ципеле са ниским потезима тренд последњих сезона. Чува Цханел бар, а заједно са ципелама, увек можете наћи прелепе ципеле са ниском потпетицом.

Како одабрати женску ципелу са ниским потпетицама?

Класично правило које каже, тањитканина - тањи је пета, изгубио свој значај због елегантних и модеран ципеле са ниским потпетицама. Балерине и мокасине, који понекад немају пету, често носе са Аири, Дресс. Али елегантне брод ципеле са ниским потпетицама ће изгледати добро са пантсуит. Али постоје правила која се морају пратити у избору ципела.

  1. Ципеле са петом 0,5 цм или без њега треба носити кратким панталонама или сукњама изнад колена. У супротном, слика ће изгледати безначајно.
  2. Ципеле са пето 1-3 цм изгледају добро са било којом одећом, тако да је ова висина пете најпожељнија.
  3. Ако имате мали лифт и уску ногу, изаберите ципеле с траком, јер ће чамац са ниском пето изгледати неуредно.

Ципеле са кратким пете 1

Ципеле са кратким пете 2

Ципеле са ниским петоћем 3

Ципеле са петоћом петоћом 4

Ципеле са кратким пете 5

Ципеле са кратким пете 6

Ципеле са ниским пето 7

Ципеле са кратким пете 8

Ципеле са ниским пето 9