Беиге високе пете ципеле

Ципеле беиге пете су већ постале класика доброг укуса. Стилистс верују да свака жена треба да има у својим ципелама гардеробе са бежичним штиклама.

Зашто су тако популарни?

Заиста, беж ципеле на просечној петивећ дуго су надмашили остатак обуће. Постоји неколико разлога за ово, али најважније је да ципеле са бежом пете одговарају некој и изгледају необично елегантне и стилске на било којој нози.

Звијезде схов-биз дуго су схватиле лепотубеж ципеле на сталној пети и постале су део њихове дневне одеће. Али и ове боје ципеле често се могу наћи на црвеном тепиху. Беж је неутрална боја која се уклапа у обућу и вечерну хаљину, само је потребно изабрати прави модел.

Пар бежих ципела на просечној пети је добарпоред пословног одијела, поред тога, ако подигнете удобне беж ципеле са дебелом петом, могу се користити као дневна обућа, која ће бити одговарајућа у било којој гардероби.

Пет разлога зашто одаберите боју беж боје

  1. Ово је већ речено више пута, али, како кажу, понављање је мајка тренинга: неутралне, беж боје су погодне за било коју одећу.
  2. Уз помоћ ципела са високим потпетицамаможете исправити неке од недостатака фигуре. Ако изаберете ципеле које су веома близу сенке коже, ноге визуелно продужавају неколико центиметара. Иначе, не само висока пета или платформа продужава ноге; Бежеви ципеле са ниском потпетицом такође носе ноге дуже. Не веруј ми? Стојте испред огледала у бежком балету, а затим у боји, видећете огромну разлику.
  3. Бежне ципеле чине да су ноге витке. Врло је једноставно - ако се ноге више виде, они аутоматски изгледају танки, али ипак треба да буду барем бежне ципеле са малом петом, пошто балетни станови немају такву особину.
  4. Суеде и лакиране боје пете ципеле суелегантне ципеле, које су увек релевантне и увек у моди. Многе жене мисле да црне ципеле одговарају свему, али то није тачно - то је неутрална беж која савршено усклади и са малом црном хаљином и одећом невјеста.
  5. Ципеле женске беиге пете су веома различите. Одређивање боје беж је прилично уобичајено име. У ствари, варијације на тему боје су одличне: тело, песак, тан, слонова кост, бронза итд. Све нијанси се не могу навести, али за љубитеље беиге обуће постоји избор.

Беиге високе пете ципеле 1

Беиге високе пете ципеле 2

Беиге високе пете ципеле 3

Беиге високе пете ципеле 4

Беиге пете ципеле 5

Беиге Хеел Схоес 6

Беиге Хеел Схоес 7

Беиге пете ципеле 8

Беиге Хеел Схоес 9