Вечерње ципеле просечне пете

Вечер је дуг и динамичанНе жртвујте удобност, а боље је подићи веће ципеле на просечној пети. Свињетина, наравно, изгледа невероватно, али неколико жена може се похвалити способношћу да ходају по њој, а не да игра. Осим тога, висока пета није све. Ако су ноге кратке или са пуна зглобова или превисок раст, елегантне ципеле са просечном петоћом изгледају много хармоничније.

Женске ципеле са просечном петошћу - мода за удобност

Ове сезоне дали су многи дизајнерипреференција за колекцију обуће на ниско и средње пето. Први је поставио тон прољеће колекције Лоуис Вуиттон и Миссони. Опште расположење су покупили брендови попут Гивенцхи, Нина Рицци, Донна Каран и други. Али дизајнери модне куће Цханел скоро увек у својим колекцијама укључују серију вечерњих ципела са ниском петом. Иначе, ако анализирате колекцију ципела у последњих неколико година, увек можете пронаћи пар брендова који су дали предност преферираној удобности и удобности просечног пета.

Вреди поменути различите моделе. Комфорна ципела и ниска пета чине ципеле које воле готово сви, тако да се носи за сваку прилику. Због тога постоји пуно варијанти такве обуће, као и материјали из којих је направљен.

Предности просечне пете
  • женске ципеле са ниским, средњим пете погодним женама различитог узраста и различитих боја;
  • Ципеле са средњом петоћом јакном одговарају свакодневним одјећама и за вечерње хаљине;
  • изгледају елегантно и елегантно чак иу величинама веће од 39;
  • високе жене које не желе да додају центиметре раста, али у исто време не желе да одустану од милости пете, могу себи приуштити само носеци ципеле на просечној пети;
  • Ортопедисти препознају такве ципеле као најкорисније за ношење;
  • Вече ципеле са средњом петоћом бит ће релевантне чак и након неколико година.

Вече ципеле са средњим пете 1

Вече ципеле са просечном пето 2

Вече ципеле са просечном пето 3

Вече ципеле са средњим пете 4

Вече ципеле са просечном петом 5

Вече ципеле са просечном пето 6

Вече ципеле са просечном пето 7

Вече ципеле са просечном пето 8

Вече ципеле са просечном пето 9