Блацк високе потпетице

Класичне ствари у неутралним бојама суОснов основне гардеробе сваке жене. Оне су одлично комбиноване и једни друге изгледају одлично у дуету са ексцентричним врхом или панталонама. Што се тиче ципела, класичне црне ципеле са пете су сматране идеално овде. Они се уклапају у скоро сваку слику, тако да су прави спас у времену када је тешко подићи ципеле за одјећу. Које црне женске ципеле на високом пета понуди модерни дизајнери и како одабрати пар ципела? О овоме испод.

Разноврсни модели црних пете

Црна боја вам омогућава да експериментирате смелоОблик и декор ципела, без страха да се мало савија преко штапа. Класична сенка ће гладити све тренутке и не дозвољава ципелама да се виде као вулгарне или без укуса. Размотрите који су модели црних ципела представљени у колекцијама дизајнера:

  1. Класични модели. Овдје је могуће пренијети црне ципеле брода на нискоПета или прасак. Они су добро комбиновани са канцеларијама, панталонама и строгим хаљинама. По жељи могу допунити луксузну коктел хаљину класичног дизајна.
  2. Изузетна опција. Врло светао и ексцентричан изглед црноОбућа ципеле са дебелим штиклама. Типично, такви модели имају малу платформу која може бити украшена рхинестонес, контрастним уметцима и металним заковицама. Пожељно је комбиновати ципеле са дугим сукњама, широким и равним панталонама.
  3. Слика школске девојке. Овде ће бити релевантне црне ципеле са порастом траке. Изгледају прилично лепо, тако да их треба комбиновати са планинским женственим хаљинама или сукњама ретро стилом.

Ако тражите удобне цасуал ципеле, тада ће вам бити потребне црне ципеле са малим широким пете.

Црна ципела високе пете 1

Црна ципела високе пете 2

Црна ципела на високој пети 3

Црна ципела високе пете 4

Црна ципела високе пете 5

Црна ципела високе пете 6

Црна ципела на високој пети 7

Црна ципела високе пете 8

Црна ципела високе пете 9