Вхите ниским потпетицама ципеле

Беле ципеле су увек изгледале модерно и елегантно. Они не савршено освежавају слику, већ додају и белешке детињске спонтаности и романтике. Нарочито се односи на бијеле ципеле са малом петом. У поређењу са другим моделима ципела, оне имају следеће предности:

  • учините фотографију свечаним и елегантним;
  • удобно за ношење;
  • Прах и прљавштина на њима су мање видљиви него на црним ципелама;
  • Класичан стил вам омогућава да их комбинујете са многим одјећама;
  • као опција за ципеле за одмор - беле ципеле са ниском петошћу једноставно су незаменљиве.

Од недостатака може се идентификовати само један - они не дају велики раст. Међутим, за високе жене које траже алтернативу високим штиклама и платформама, ова обућа ће бити идеална.

Постава

Модерни произвођачи обуће нуде неколико оригиналних модела лаганих ципела који савршено допуњују слику модерне жене. Овде су релевантне следеће опције:

  1. Са оштрим прстом. Ово је идеална опција за класичну слику. Такве ципеле су пожељне да се комбинују са костимима, стриктним блузама, суженим панталонама и хаљинама стилског "случаја". Беле ципеле са оштрим прстима могу се видети у колекцијама Валентина и Цханела.
  2. Беле ципеле на ниској равној пети. Одлично за свакодневно ношење! Могу бити украшени декоративним луком, контрастним уметцима или паметним копчама. Ови модели су боље комбиновати са скраћеним панталонама, хаљинама и романтичним сукњама.
  3. Вјенчања. Многе невесте изаберу бијеле ципеле у просјекупета за свечану церемонију управо због њихове удобности и елегантног дизајна. Таква обућа може бити украшена текстилном чипком, стакленим перлама и перлама. Врло лепи изгледи производи украшени вјештачким цвећем и везени бисерима.

Бијела ципела са ниским ципелама 1

Бијела ципела са ниским ципелама 2

Бијела ципела са ниским ципелама 3

Бијела ципела са ниским ципелама 4

Бијела ципела са ниским ципелама 5

Бијела ципела са ниским ципелама 6

Бијела ципела са ниским ципелама 7

Бијела ципела са ниском потпетицом 8

Бијела ципела са ниским ципелама 9