Беле ципеле са штиклама

Не тако давно, беле ципеле су се вратиле на модуХеел. То је било пријатно изненађење за многе жене. Сада се могу носити не само за свечане догађаје, већ и за свакодневни живот. Бијела ципела на високом штитнику имају једну светлу предност - изгледају сјајно на било којој нози (уској, широкој или дугој). Али у исто време, ова обућа је врло муцна и захтева пажљив избор одјеће.

Модне беле ципеле

Наравно, може се размотрити неоспорна класикаципеле са високим штиклама. Оне су универзалне, атрактивне и погодне за сваку прилику. Бели "чамци" изгледају сјајно иу изведби патентиране коже и мат. Обе опције су савршено комбиноване са сукњама и панталонама, а такође су релевантне у свакодневном животу.

За вечерње излазак или стварање сјајне и екстравагантне дневне слике, ципеле комбиноване боје су савршене, где ће главни, наравно, бити бели, а додатне могу бити:

  • црна;
  • црвена;
  • розе;
  • браон.

Црно-беле ципеле са пете - ово је један од највишеуниверзалне опције, јер ће ова опција савршено одговарати многим оделима: пословним, вечерњим и свакодневним. Такође изгледају одлично на ногама младе девојке и одрасле жене.

Данас жене беле ципеле са црвеном бојомпета. Овај модел је мање избирљив у избору хаљине, али постаје основа за изузетну слику. Често дизајнери у црвеној боји не само да боју пету, већ и једини, као и део самог ципела. Овај метод значајно мења природу ципела, претварајући га у елегантан део женске гардеробе.

Не заборавите на женске беле ципеледебели штикли, који су веома популарни међу младим девојкама. Главна заслуга овог модела је комбинација погодности и заводљивости. Ове ципеле изгледају одлично на замаху ногу. Али у исто време, стилистима се не препоручује да стављају високу пету испод кратке сукње или хаљине, како не би изгледали благи. Према овом моделу, сукња-оловка до колена, кратких панталона или лагане хаљине средње дужине је савршена.

Бијела ципела високе пете 1

Бијела ципела високе пете 2

Бијела ципела високе пете 3

Бијела ципела високе пете 4

Бијела ципела високе пете 5

Бијела ципела високе пете 6

Бијела ципела високе пете 7

Бијела ципела високе пете 8

Бијела ципела високе пете 9