Суеде сандале са штиклама

Имају у својој гардероби неколико антилоп сандала са петама - сан сваке жене.

Прво, овакве ципеле изгледају веома шикантно, иДруго, врло су згодни, јер се крзно прави од коже великих животиња и много је мекше него уобичајено. Осим тога, посудите сандале са високим штиклама - трендом летње сезоне. Софт суеде је савршен за летње ципеле и, упркос томе, савршено је комбинован са лаганим шифонским хаљинама и панталонама.

Модне сандале ове сезоне су карактеристичне особине

  1. Ова сезона је поново ушла у модусандале са дебелим пето а-ла 80-их. Љетне колекције Версаце ципела су представљене у овом стилу или шик црвене сандале за суеде на пети из Праде. Они су стабилнији, а нога у њима није толико уморна као шнала, али ипак нога није толико тежа у њима као код обуће на платформи или грубим клиновима.
  2. Још једна карактеристична карактеристика модерних летњих ципелаОве године постоји обиље копча и трака, подсећа на грчке причвршћиваче - подлоге са пуно преплетених трака, који су понекад досегли висину до колена. Ове сандале се могу наћи у колекцијама Гуцци, Тимберланда итд.
  3. Ове године дизајнери су скренули пажњу на суве сандале са ниском петом. У Милану, етно колекцију из Валентина допуњавају ципеле са ниском ципелом.

Иначе, врло много дизајнера ове сезонеукрашене ципеле не само са копчама, већ и са костима, камењем, ланцима. А камење се не узима у тону ципела, већ као контраст: привлачан, велики, стварајући оригинално, елегантно бојење ципела.

Суеде сандале на петипрактично било коме. Погодни су како код коктела, тако и због шетње по граду. Такве ципеле не уздижу ноге, удобно и удобно. Али овде за плажом суве ципеле нису добре, пошто плитка површина коже плаши воде и може изгубити изглед.

Суеде сандале с пете 1

Суеде сандале са пете 2

Суеде сандале са пете 3

Суеде сандале са штиклама 4

Суеде сандале с пете 5

Суеде сандале с пете 6

Суеде сандале с пете 7

Суеде сандале са пете 8

Суеде сандале са штиклама 9