Беж сандале са штиклама

Ако пратите трендове светске моде, ондаВероватно би требали знати о маст-хев стварима које морају бити присутне у женској гардероби. Већ неколико сезона заредом у категорији јарбола су као беж сандале са високим штиклама. Њихова модерна нијансирана боја и елегантан дизајн разликују их међу шареним ципелама и другим наљевапистичким ципелама.

Карактеристике накита сандале

Бежне сандале са штиклама чине ногеневероватно дуго, док се спајају са кожом, стварајући ефекат недостатка ципела. Посебно ефикасни у овом погледу су нуде сандале са пете и платформом, којима се гарантује додавање десет до дванаест додатних сантиметара. Поред тога, није неопходно одабрати идентичну торбу за такве ципеле, јер беж не захтева додатне нагласке. Торба се може комбиновати са бојом хаљине, додатака или чак и лаком на ноктима.

Одабир модела ципела, важно је узети у обзир лични стил и карактер предстојећег догађаја. Најпопуларнији модели су:

  1. Беж лакиране сандале са штиклама. То су прилично ограничени модели ципеламожете је ставити у канцеларију и на модеран журки. Лацкуер сјај чини елегантне отворене ципеле, тако да их не треба допуњавати рхинестонес, секуинс или закивци.
  2. Бежичне сандале са дебелим штиклама. Данас је приказана широка петаЗбирке многих водећих дизајнера. Може допуњавати отворене женске ципеле или намерно грубе сандале у стилу "колеџа". Ципеле са дебелим пете треба комбиновати са маки хаљинама у кизхуалном стилу и миди сукње.
  3. Беж са доње стране на сандале. Скроман и елегантан модел ће привући познаваоце класичног стила. Ципеле се израђују према прототипу легендарних "чамаца" или обуће за професионалне плесове.

Бежне сандале на пети 1

Бежичне сандале са штиклама 2

Бежне сандале са штиклама 3

Бежне сандале са пете 4

Бежичне сандале са штиклама 5

Бежне сандале са пете 6

Бежне сандале са пете 7

Бежне сандале са пете 8

Бежне сандале са пете 9