Боат пете

Један од најсвестранијих женске обућеМоже се сматрати класичан судски ципеле штикле, које су подједнако савршен меч са оба пословним оделима, и са вечерње хаљине. Зато су "бродови" са високим штиклама је редовни гост дизајнера збирке различитим нивоима.

модел ципеле

Данас постоје многе варијанте класичног модела, али главна разлика је материјал од којег је ципеле. То може бити:

  • чипке;
  • глатка кожа;
  • Суеде Леатхер;
  • Патент кожа;
  • Атлас.

Светао, а понекад и екстравагантно лак погледбродови на укоснице, који су у стању да створи из тупог пословања хаљина имиџа смео и успешна жена. Они не поклапају са свакодневним стварима, али савршено украсити готово сваку вечерњу хаљину. Главна ствар да није направљен од лаганих материјала.

Не тако давно су била невероватно популарна црноцрвене суд ципеле сатин пете. За разлику од претходног модела, ова опција само вечерас. Они савршено комбинују са свечаним оделима и потпуно одговарајуће дан у комбинацији са фармеркама, повремене сукње и друге одеће за практичним свакодневним пословима. Сатин ципеле украшене брошеви, вез, шљокице и чипке, што им даје посебну племенитост. Ништа мање популаран су ципеле које су у потпуности украшене чипком. Деликатна чипке заједно, допуњује класични модел ствара запањујући ефекат.

Практичнији за вече и свакодневно ради,Може се сматрати кожне ципеле суд штикле које изгледају скупо и елегантан. Они савршено комбинују са модерним панталонама, хаљинама у стилу цасуал и модерне фармерице. Најпопуларнији опција је црна антилопа судске ципеле пете.

Судски ципеле пете 1

Судски ципеле пете 2

Судски ципеле пете 3

Судски ципеле пете 4

Судски ципеле пете 5

Судски ципеле пете 6

Судски ципеле пете 7

Судски ципеле пете 8

Судски ципеле пете 9