пумпе са високим потпетицама ципеле

Девојка у високим пете увек осећакраљица. Леђа се поравна, ходање постаје глатко и самопоштовање почиње да расте. Најпопуларније и данас су класичне ципеле високе чапе.

Удобне ципеле на високом штитнику

Сваки специјалиста ортопедије то ће рећипревише високе пете које жена носи током дана, наносе штету на ногу и кичму. Али ниједна модна особа још није зауставила.

Високих десет центиметара лиснатих листоваза вечерње и за посебне прилике, али за рад и свакодневне ципеле ципела високог ципела су око 5 цм. За канцеларију, ципеле са високим штиклама са мало оштрим или заобљеним прстима сматрају се класиком. Пета треба да буде стабилна, а стил ципела је лаконски и строг. Ове ципеле су савршено комбиноване са пословним одјевима, сукњама и хаљинама.

Ципеле на високој плажи на високом штитнику су доступне нажеља да се носи са одјећом у готово сваком стилу, осим спорта. Данас је било невероватно модно да комбинује такве ципеле с фармеркама. Урезивање јеанса може се сузити или изгубити, овај стил се зове и дечко. Предуслов: ако се одлучите носити широке фармерке с ципелама на високом штитнику, обавезно навијте ноге до нивоа изнад зглоба.

Вече ципеле са високим штиклама

Да бисте креирали елегантну слику за вечеру са хладним ципелама са високим ципелама, лако је. Победнички и дугогодишњи тандем - шнала на шници и чувена црна мини хаљина Цханел.

Удобне ципеле високог ципела из метраобућарски посао Лабутен изгледа површно и непрактично. Али у ствари, овакве ципеле су одличан компромис између елегантног дизајна и комфора. Љетне ципеле са високом пето са познатим црвеним ђоном и отвореним прстима лако могу кретати од пословне слике до вечери.

Ципеле високе патке 1

Ципеле на високим точковима 2

Високе наочале 3

Ципеле на високим точковима 4

Ципеле високе патке 5

Ципеле са високим потпетицама 6

Чизме високе патке 7

Ципеле високе патке 8

Чизме високе пете 9