Ципеле са кратким пете

Сигуран и елегантан ход је много бољииздужене ноге са високом платформом. Сигурно нико неће тврдити да је самопослуживање жене исто толико важно као и њен изглед. Колико је свет већ видио лепоте које су, када се једва појављивале у друштву, почеле да изазивају антипатију због својих површних мисли и немогућности дијалога. Због тога су харизма, понашање и манири жена не мање важни од занимљивог стила.

Ципеле са просечном пето су стереотипнотако атрактиван и женствено, као штиклу. Они се односе на дневни и "раде" верзију, која није увек повезана са атрактивним стилом. Али вреди да се ода признање за ципеле са средњом пете: жена осећају више самопоуздања, а самим тим делује убедљивије и атрактиван, и има за тих разлога, не би требало да буде спроведена у сумњивом модног тренда, као великом платформи и пете, и уместо тога обратите пажњу на те ниске ципеле, стоји у углу продавници ципела.

Зашто би женске ципеле на просечној пети?

Просечна пета ципела даје мноштво предности:

  • уверен корак - исправна држа, самопоуздана хода и пријатан изглед - кључ успеха слике;
  • здравље - оптерећење ступова и прсти током ходања на средњој пети је много мање него када су изабране високе ципеле;
  • једноставност стила - психолози знају да је главни пријатељ успешног стила једноставност, јер многим људима може бити узнемиравана прекомерна претенциозност, што се може приписати високим штиклама.

Вечерње ципеле просечне пете

Дакле, предности овакве ципеле су очигледне, исада је време да се утврди да ли ће се таква обућа уклапати у свечану атмосферу? Наравно, она ће се уклапати, ако се жена осећа удобно у њему. Али вечерње ципеле морају имати карактеристике које омогућавају да се разликује од свакодневних :. шљокице, штрас, различите декор, металних уметака, итд На пример, бели потпетицама ципеле у просеку, ће изгледати у присуству свечане рхинестонес, пожељно сребро или белу боју. Али беж ципеле на средњој пети могу украсити златну сјенку декора.

Модне ципеле са просечном петошћу

Модне ципеле са просечном пето данас имају заобљена ногавица, црну боју и истакнуту пету - користећи необичан облик или посебно јако штампање.

Ципеле са кратким пете 1

Ципеле са кратким пете 2

Ципеле са петоћом петоћом 3

Ципеле са петоћом петоћом 4

Ципеле са кратким пете 5

Ципеле са кратким пете 6

Ципеле са ниским пето 7

Ципеле са повременим пето 8

Ципеле са ниским пето 9