Беж високе ципеле

Бежеви штитници могу вариратигардероба, забележите свежину и слободу, а да не прекидате равнотежу и не привлачите претерану пажњу. Ове ципеле изгледају изузетно, женствено, елегантно.

Како одабрати беж женске ципеле са пете?

Када купујете, важно је запамтити неколико једноставних правила:

  1. Једноставна опрема производи једноставну текстуру ципела.
  2. Сенка ципеле не сме се спојити са основном одјећом, али је идеална комбинација са њим.
  3. Ако је боја ципела што ближе боју коже, ноге ће изгледати много дуже, чак и ако нису.

Такође је неопходно размишљати о куповини и њенојекспедитивност, ако желите купити беж обуће ципеле са пете. Они су сасвим каприциени на бригу, али, наравно, то није разлог да се поричете. Можда је вредно учинити их излазном опцијом, онда ће њихов изглед угодити дуго времена.

Беж класичне ципеле: чврсто достојанство

Куповином таквих ципела, ви недвосмислено радитеправи избор. Прво, беж ципеле у свим њиховим манифестацијама су супер-модерне. Друго, да се фигура постави танко и ноге "из ушију", без икаквог напора за примјену - граница сања сваке девојке, као и ципеле беж боје су елементарне. У трећем, свака слика постаје приметнија, оригиналнија, ако га допуните таквим ципелама. Четврта, беж ципеле су погодне за многе предмете од гардеробе. "И на гозби, на свету и код добрих људи" - ова изјава одражава читаву суштину светле ципеле на пети, а то није разлог да се задовољите новим паром?

Шта треба носити бежевим ципелама?

Беж се савршено поклапа са топљеном хладоммлеко, са карамелом, бресквом, розе, кафом, бисерном бојом. То ће постати добар пар плавим, плавим, неким нијансама зеленог, црвеном и љубичастом. Поред тога, беж ципеле савршено коегзистирају у различитим стиловима.

Ципеле беж боје са пете могу се носити каоса пословним одјећом и вечерном хаљином. Канцеларијски одјевак неће изгубити званичност, али ће добити благу сексуалност. Хаљина постаје изражајнија, а слика је романтична.

Ако изаберете фармерке, онда то није разлогда се одрекне светле ципеле. Бежеви ципеле са дебелим петоћом ће наставити стил цасуала и датиће добро расположење и лепу хаљину. Код бежих ципела на шници, осећате се као звезда светске класе - спасите их за посебну прилику и елегантну отворену хаљину.

Беж високе пете ципеле 1

Беиге висока ципела 2

Беиге висока ципела 3

Беж високе ципеле 4

Беж високе ципеле 5

Беж високе ципеле 6

Беиге висока ципела 7

Беиге висока ципела 8

Беиге висока ципела 9