Ципеле са веома високим штиклама

Све даме имају у ормару обуће на веомависоке потпетице, и, упркос могућем нелагоду када носи, сматрају их највише волео и елегантан у својој гардероби. Њихова веровања потврдила фотографије познатих личности, који често допуњују своје гардеробу цхиц знаком висок пете ципеле.

Модерне штиклу

Модерни модне куће нуде својим клијентимаразни ципеле занимљивог дизајна. Неки од њих нису погодни за ношење и подесити само за испољавање дизајнера фантазија. Тако Армадилло делиријум створена ципеле на високу пету, висина која је 25 цм. Критичари чак у шали га назива ноћна мора лутке како би се врло тешко ходати у њима. Кристиан Лабутен је такође показала креативност и створили "ципеле за играче." Споља гледано, они су веома сличне балетских ципелама и ходати по њима треба да имају професионалне балерине вештине.

Дизајнери са добрим смислом за хумор понуђеногцоол штиклу. Они производе пету у облику ланаца, ноктију, па чак и кичми, што резултира производима постаје прилично невероватан футуристички изглед.

Стилски штиклу: да носи или не?

Наравно, висока пета додаје некецентиметара раста и значајно мења положај, па чак и самопоштовање жена, али постоје ситуације када чак најбоља ципела на штиклу изгледају смешно и укуса. Ово се дешава када:

  • висока пета у комбинацији са платформом је истрошен сваки дан;
  • Ципеле носе у неодговарајућим условима (на тржишту, или дугу шетњу);
  • Одећа не одговара елегантан стил ципела;
  • девојка изгледа неухозхено.

Мора се имати на уму да је обавеза пета у складу са одређеним правилима. Коса и шминка треба да буде беспрекорна, рухо - да буде елегантна и не укључује спортске ствари.

Ципеле са веома високим штиклама 1

Ципеле са веома високим штиклама 2

Ципеле са веома високим штиклама 3

Ципеле са веома високим штиклама 4

Ципеле са веома високим штиклама 5

Ципеле са веома високим штиклама 6

Ципеле са веома високим штиклама 7

Ципеле са веома високим штиклама; 8

Ципеле са веома високим штиклама 9