Црна ципела на штиклу

Сваке године у асортиману обуће продавницанужно заступа неколико пари црних ципела. У чему је тајна овог наизглед једноставног и једноставног ципеле? Уосталом, можете купити јарко обојена ципеле са пуно РХИНЕСТОНЕС и штампа схнуровок и заврши. Чињеница да је црно штиклу су разноврсни ципеле које ће се уклапају носити у канцеларији или у неформалној празничној атмосфери. Разноврсност ових ципела је постао њен главни адут и дају га славе упоредити само на тај малу црну хаљину.

Блацк женске високе потпетице

Данас, високе потпетице се налазе у колекцијамамноги дизајнери. Класичне црне хигх хеелс схоес користе као базу, као и више занимљивих модела са необичним завршне и облика су одвојени додатак који може добро одиграти кључну улогу у слици. Тако, на пример, ципеле са чипком из Д & Г ће напомена сензибилитета и концизан црне ципеле са ђоновима Лоубоутин црвене подвући сексуалности слике.

Какве ципеле да изабере између различитих модела представљена? Овде је неопходно да слушају препоруке стилиста:

  1. Између лепоте и практичности. Овај избор је испред многих модне. Црне кожне ципеле са штиклама не захтевају пажљиво одржавање, али мало уморан од јела, али Суеде ципеле са штиклама више елегантан, али захтевају сталну чишћење.
  2. Погодност. Сматра висока пета, што јевише од 10 цм дужине. Ова висина може негативно утицати на удобност ношења, тако да је пета треба да буде изабран врло пажљиво. У том случају, идеално би било црне ципеле са дебелим пета стабилни или са скривеном платформом. Леаве пин за специјалне прилике.
  3. Оригиналност. Како истичу из црних ципела? Пре свега обратити пажњу на декорацију ципела. Могу се користити ривет, кристали, и уметање чипка мрежасте стезаљке и драпе коже. Посебна шик - Блацк Патент кожне ципеле са штиклама.

Када бирате ципеле, покушати да покупи универзални модел, који сматра велику гардеробу. Светле и необичне моделе купити поред класичне ципеле.

Црна ципела на штиклу 1

Црна ципела на штиклу 2

Црна ципела на штиклу 3

Црна ципела на штиклу 4

Црна ципела на штиклу 5

Црна ципела на штиклу 6

Црна ципела на штиклу 7

Црна ципела на штиклу 9

Црна ципела на штиклу 8