Класичне ципеле са штиклама

Колико добро је одабрана опрема, то је увекМоже се учинити боље са пар ципела. Класични или оштри носачи, са отвореним прстима или без, на шупљини или клинови - сви они, на неки начин, трансформишу жену, исправљајући положај и несавршеност фигуре. А шта можемо рећи о сензацијама! Жена која је покушала на класичним ципелама на шналу, у овом тренутку постаје модел поверења и аристократије.

Како не грешите приликом избора класичне ципеле?

Класичне ципеле на шници су једна одОсновне елементе гардеробе жене и стога би их требали одабрати посебном пажњом. Ако сте упознати висина пета 5-8 цм, не треба узети као свакодневне класичних високим потпетицама 12 цм, без обзира на то колико привлачно у изгледу, они нису били. Ноге ће се гурати много брже, па ће пар из категорије "дан на дан и бриљантно" отићи "посебним случајевима".

Компромис може послужити као ципеле на стабилној високој пети, све зависи од тога колико вам се удобно осећате.

За почетнике, младе жене моде, они који, на основуВисок степен или оштра промена у стилу није навикнута на ципеле на шници, треба се придржавати одређене секвенце приликом избора, јер нису сви дати, носи се по први пут, грациозно флуттер у таквим ципелама.

За почетак, наравно, требало би да узмете класичну ципелу на ниском нивоу, на пример:

  • На клин;
  • на пету типа "риумока";
  • На малој пети типа "стуб"
  • На пети у облику конуса.

Висина би требало да варира од 4 до8 центиметара. Временом, осећајући да вам је удобност у таквим ципелама упоредива са патике, постепено ћете у гардеробу уводити класичне ципеле чамца на шипку, као и ципеле са стабилном већом пето типа "стуб".

Класичне ципеле високе пете 1

класичне ципеле високе пете 2

Класичне ципеле високе пете 3

Класичне ципеле високе пете 4

Класичне ципеле са шарама 5

класичне ципеле високе пете 6

класичне ципеле високе пете 7

Класичне ципеле високе пете 8

Класичне ципеле са шипком 9