Лов-хеелед схоес

Многе девојке могу да удахну олакшање,јер сада нема потребе да се балансира на високим потпетицама и платформама - у модним ципелама са ниским петоћама! Многе колекције познатих дизајнера у потпуности се састоје од ципела, сандала и чизама са пето које не прелази 5-6 центиметара.

Модне ципеле са ниском ципелом

Ако пре, ниједна модна жена није могла да замислидозволите да изађете без високог прасета, сада су срећни што носе мале моделе за било коју одјећу. На срећу, за такве ципеле постоји пуно опција:

  • чамац;
  • сандале;
  • сандале;
  • женски лофферс;
  • женске мокасине;
  • снајпери.

Ципеле са ниском ципелом су веома елегантне и у овом случајусезона је изузетно популарна. У њему можете ићи без страха од умора и непријатности, и куповине, и са дјететом за шетњу и за рад. Међутим, модели таквих ципела нису инфериорни у лепоти на високе пете.

Недавно су почеле да избирају многе невестевенчане ципеле са малим штиклама. На крају крајева, сигурно можете провести цео дан у њима и истовремено је лако играти на плесном поду. А ни висока пета не поквари слику, али управо супротно изгледа веома елегантно и елегантно.

Модерна боја женских ципела са ниским потпетицама

Ако желите да се издвојите од публике, ондабудите сигурни да ћете добити стилске ципеле са ниском петом сјајних засићених боја. Плава, црвена, зелена и наранџаста - све ово је модерно и модерно ове сезоне. Црне ципеле ће бити одличан додатак пословном стилу, али сјајни цримсон или неон - савршен за клубску хаљину. Такође, дизајнери нуде ципеле са оригиналним отисцима: кавез, грашак, бојење леопарда или под кожом пита. Такође, за додатну декоративну употребу: чипка, крзно, дугмад, пастиле, трње, кестење, перле, декоративно цвеће. Врло лијепи и романтични изгледи лепе ципеле с петошћу са цветним узорцима. Немојте изгубити релевантност и модел у етничком стилу.

Ципеле са ниским потпетицама 1

Ципеле са кратким пете 2

Обућа са ниским пете 3

Ципеле са петоћом петоћом 4

Ципеле са кратким пете 5

Ципеле са кратким пете 6

Ципеле са ниским пето 7

Ципеле са кратким пете 8

Ципеле са ниским пето 9