Потпетицама ципеле у просеку

Не све женеможе без осећаја непријатности и непријатности ходати на високој пузи, без обзира колико је то лепо. Наравно, висина пете је важна и то би била очајна неправда ако би било само модела са записима који су ударали центиметарима. Срећом, постоји одлична и разумна алтернатива - ципеле са просечном петоћом.

Ципеле на средњој пети - већински избор

Дакле, да изгледа елегантно, а не и неДоживите болне сензације које дозвољавају женске ципеле на просечној пети, што вам омогућава да ходате довољно брзо да ухватите све тамо где је то потребно.

Захваљујући сталном развоју моде, женске ципеле са просечном пето разликују се у различитим моделима према коришћеном материјалу. Тако да могу бити:

  • Кожа;
  • суеде;
  • лак;
  • Од вештачких текстура;
  • комбиновано.

Просечна пета ципела није само оптималнаОдлука за дјевојчице која због личних карактеристика или захтијевања сталног боравка на ногама немају могућност да ходају на високом порасту, али и онима који не желе додати додатне центиметре њиховом расту, док још увијек желе да изгледају елегантно.

У ципелама са просечном пето, увек и свуда!

Кожне ципеле са просечном петошћу су једнако добрефит на дужину сукње испод и изнад колена, они ће складно гледати са панталонама и панталона оделу. Истовремено, изјавио је категорички на њихов званични карактер није сасвим тачно. На крају крајева, ове ципеле неће изаћи на начин на који је користио сужава фармерке и врхунски обучени џемпер или блузу.

У случају негде,Лака обућа на просечној пети савршено ће се подударати с теском хаљином и додатном опремом: квачило, наруквицу и друге орнаменте. Умереност и истовремено шик постају главни "глумци" овог стила.

Ципеле на високом пете 1

Пете ципеле 2

Пете ципеле 3

Пете ципеле 4

Пете са средњим пете 5

Пете са средњим пете 6

Пете ципеле 7

Пете ципеле 8

Пете ципеле 9