Суеде штиклу

Довољно је сматрано једним од најлепшихЕлегантни материјали за ципеле. У суштини, ципеле од антилоп није намењен за дуге шетње и свакодневно ношење. Сукњице са високим потпетицама имају посебно свечани изглед и погодне су само за свечаности и забаве.

Женске обуће ципеле са пете: модели и боје

Мора да има ова сезона - он обучи ципеле са дебелим штиклама. Изгледају елегантно и гламурозно, и поред тога, много је лакше ходати на таквим штиклама него на шници.

Једина ствар која обућа ципеле не би требала бити у сљивама и кишним временима, јер захтијевају посебан третман и негу.

Размотрите популарне моделе и боје суеде ципеле на пети:

  1. Ципеле од црне суеде са пете. Будући класични агенти, црна боја никадаНе излази из моде, јер има паметан изглед и комбинује се са многим одјећима. И ако су поред тога црне ципеле направљене од семиша, онда изгледају још спектакуларније и гламурозније. Идеалне су и за канцеларије и за вечерње нападе.
  2. Беж обучене ципеле са пете визуелно продужавају ноге и танке. Изгледају мање строге у поређењу са црним ципелама и сматрају се префињенијим и пречишћеним. Они су у стању да допуне скоро сваку оутфит, тк. могу се носити под вечерном хаљином, а испод јеанса.
  3. Црвени суеде ципеле са пете дефинитивно у стању да направи прскање на сваком догађају. Такве ципеле показују моћ и сексуалност. Умјесто тога, они су пожељнији за церемонијалне излазе.
  4. Плаве обуће ципеле са пете биће одлична алтернатива црној и браонЦипеле, комбиноване са канцеларијским одјећама и допуњују вашу слику пословне жене. Поред тога, племенита плава боја може дати елеганцију и нагласити осећај женског стила. Прекрасна комбинација ове боје са белом, беж и златном одећом.

Ако сте љубитељ светлих боја и оригиналних обрасца, онда сигурно изаберите обућу богату бојама или ципелама са животињским штампањем - врло су релевантне ове сезоне.

Са чиме носити обуће од ципеле?

Модне жене треба обратити пажњу на чињеницу да су обучене ципеле неопходне да носе додатну опрему која ће бити у складу са њима - вјешалом, појасом или рукавицама.

Уопштено, обућа су комбинована са различитим стиловима у одјећи - казхуал, пословним одјећом, романтичним стилом и, наравно, вечерном одјећом.

Женске обуће за ципеле 1

Женске ципеле, суедед 2

Женске ципеле, суђене 3

Женске обуће за ципеле 4

Женске ципеле, суедед 5

Женска обућа кожа пета 6

Женске ципеле са штиклама 7

женске ципеле суеде 8

женске ципеле са пета од семиша 9