Виде хеел ципеле

Не може се порећи да су ципеле дуго временасаставни део стила. Често жене желе да купе нови пар сандала или обуће више од блузе или хаљине. Можда зато што стилски пар ципела подиже расположење и значајно повећава самопоуздање?

Ако анализирамо савремену моду, можемо рећи да данас у тренду ципеле са широком штиклом. Имају много предности у поређењу са другим моделима ципеле:

  • имају видљив изглед;
  • Дебела пета јака и стабилна;
  • Усклађивање са многим одјећама;
  • Испуни трендове моде.

Данас се могу наћи ципеле с широким петеу колекцијама најбољих дизајнера света. На пример, легендарни бренд Цханел је публици представио ципеле с прозирном дебљом пето које подсећа на сталактит, а ДКНИ бренд експериментисао са винтажним обликом пете. У колекцијама Лоуис Вуиттон биле су женске ципеле са широком штиклом, обложене са стране, а Диор се стављао на ципеле са згушњеним подплатима, украшеним плетеницом.

Шта комбинирати ципеле с широком штиклом?

Ципеле на стабилној пети су комбиноване са мноштвом сета, али постоје ствари са којима се најбоље усклађују.

  1. Сукња. У комбинацији са ципелама са дебљим пете изгледаЕлегантан и женствен. Останите на тесним сукњама од густих тканина дужине до колена. Комбинирајте их грубим папучицама и сандалама са француским прстом.
  2. Џинс и панталоне. Изабрати широке или панталоне. Имајте на уму да је масивна пета у комбинацији са панталонама добро изгледати у случају да имате дугачке ноге, у супротном пропорције ће бити знатно искривљене.
  3. Хаљине. Комбинирајте их летњим ципелама са платформом на широкој штикли. Важан услов је задржавање дужине до колена. Дуга хаљина може да тежи ципелама и лишава вашу слику милости.
  4. Пословна одела. Ципеле с широком пето савршено допуњују строге комплете одјеће. Изаберите ципеле тихих тонова без светлих украса и прибора.

Ципеле на ципелама 1

Наочале за ципеле 2

Пете ципеле 3

Ципеле на ципелама 4

Ципеле 5

Хеелед Схоес 6

Ципеле 7

Пете ципеле 8

Наочале за ципеле 9