Како носити нове ципеле

Куповина нових ципела није само сезонска потреба, већ и извор огромне радости за сваку женску моду. Сви знају да се ципеле, као и вреће, не дешавају превише.

Али шта ако је продајни пар након тогаКуповина је била мало скучена? Наравно, можете га одбити и вратити у продавницу. Међутим, ако сте већ прешли у нову одећу, а постоје и знаци употребе на једној од ципела, нећете моћи да вратите робу. У овом случају, имате само две могућности - да напустите ципеле, баците их, препродавате или дајте некоме од пријатеља или рођака или покушајте да ширите мало нових ципела.

У овом чланку ћемо причати о томе како брзо дистрибуирати нове ципеле.

Како носити нове кожне ципеле?

Кожа се протеже у два случаја - ако се правилно загреје или загреје.

У случају да сте сигурни у снагу и квалитетупроизводе, можете покушати да носите нове ципеле на "влажан" начин. За то су ципеле потопљене у врућу воду (не можете их потпуно мокрити, већ их једноставно завити у врућем мокарном пешкиру) и оставити га 25-40 минута. После тога, ципеле ће морати да буду носене и подсећају на њих док се не исуше. Ако нема времена за чекање за потпуно сушење, барем 3-4 сата.

Ако се плашите да увалите ципеле у воду, можетепокушати да их протегне након "суве" загревања. Да бисте то треба да темељно подмазати све масне ципеле (за ципеле, ципела воска, уља, животињска маст, козметички крем - било шта) урадили, ставите их на врх дебеле чарапе и загрејати пажљиво их под млазом топлог ваздуха. Најлакши начин да користе редовне фен да се загреје обуће. Топле ципеле 40-50 минута, а затим оставите пешице још 2-4 сата.

Како ширити суеде нове ципеле?

"Мокар" начин ношења за завесе нијеПогодно - из воде на њеној површини остају мрачне неизбрисиве мрље. Да бисте мало истегнули замку, навлажите густе чарапе пивом, ставите их, а на врху чарапа - ципеле од семиша које треба проширити. Прођите овако 3-4 сата у стану и ципеле ће вам се тачно на ногама. Многи застрашују ову методу, јер се верује да је мирис пива тешко повући, док у међувремену потпуно нестаје након што се ципеле на отвореном (на балкону) обављају неколико сати.

Постоји још један начин брзо избрисатиЦипеле - замрзавање. Међутим, не постоје гаранције да ће ваше ципеле издржати такво "извршење". Ако вам изгледи за кварење ципела не плаше вас, можете пробати ову технику. Да бисте то урадили, морате напунити две пластичне вреће водом, чврсто их везати и ставити их у ципеле, све ово послати у замрзивач. Замрзавање, вода ће повећати запремину и истегнути материјал ципела.

Ако желите брзо дистрибуирати новуЦипеле - користите специјална средства за ношење ципела. Најприкладнији од њих - у облику спреја, јер је такав алат лакше наносити са равномерним слојем.

Како носити нове ципеле 1

За оне који требају носити нове ципеле, алиНема времена и жеље да то учините сами, продавнице ципела нуде одговарајућу услугу. У радионицама за истезање обуће коришћени су професионални носачи и специјални алати (најчешће у облику дрвене ципеле). Истина, растезљиве ципеле су мука и сложена вежба, а сви гости не пружају ову услугу.

Сада знате како правилно дистрибуирати нове ципеле, а ваше ноге неће морати да трпе од неугодних чврстих ципела. Водите рачуна о себи и купите само квалитетне и погодне ципеле.