Како носити кожне ципеле

Кожне ципеле увек изгледају веома племенито. Штавише, прилично је практично, јер је кожни материјал јак. Вероватно је свака девојка бар једном питала како да носи кожне ципеле. Размотримо неколико начина.

Како носити кожне ципеле?

Ево неколико савета за ово:

  1. Пошто сте купили нове ципеле, не очекујте то од васможете је одмах носити цијели дан. Носите ципеле сваки дан и носите их 1-2 сата. У том случају, покривајте помоћу лепљиве траке мјеста на којима се могу појавити кукуруз.
  2. У продавницама за ципеле пуно је продатоспецијалне спрејеви и пена за ношење ципела. Само треба да потросите ципеле напољу и изнутра, ако то дозвољава инструкција и шетате око пола сата. Ако први пут нисте успели да постигнете жељени ефекат, покушајте поново следећег дана.
  3. Истезање новинама. Све што је потребно од вас јесте да зграбите, ублажите новине и копчате га чврсто могуће у ципеле. Запамтите да ципеле са новинама треба да се осуше природно. Током дана ципеле суве, а можете ставити своје нове ципеле.
  4. Истезање алкохолом. Ово је још један одличан начин за брзо ширење кожне ципеле. Морате их навлажити изнутра водком, ставити на густе чарапе и ставити. Прођите око 15-20 минута, и бићете задовољни резултатом.
  5. Памучни материјал ће вам помоћи. Наварите чарапе са водом, ставите их и одозго ставите на ципеле. Идите на њих неколико сати. Ако су чарапе осушене, али нисте задовољни резултатом, поново их навлажите.

Дакле, рекли смо вам како да носитеципеле од коже. Запамтите да свака обуца захтева пажљиву негу, негу и правилно складиштење. Тада можете дуго времена носити своје омиљене ципеле, а истовремено уживати у њиховом идеалном стању.