Колико брзо носите ципеле

Мало девојака може одбити да купистилске и светле модне ципеле. И нека твој ормар има довољно ципела, нови пар не боли. На крају крајева, ципеле имају магичну својину не само да би промениле облик ногу и боље хода, него и да својим љубавницама дају поверење у њихову лепоту. А шта може бити важније од оваквог поверења?

У овом чланку ћемо вам рећи шта да радите ако након неколико шетњи у новим ципелама откријете да су ципеле мало (или боље речено опипљиве) тешке и да их не можете вратити у радњу.

Рећи ћемо вам како брзо и без икаквих проблема ширити ципеле.

За оне који не знају како брзо извршитиципеле, обавештавамо: најједноставније је одвести у продавницу ципела, где се простиру на посебним јастучићима. Ако сте одлучни да сами носите ципеле, погледајте наше савете.

Најсигурнији начин ципела за ношење је посебно средство за ношење ципела. Најчешће се продају у облику прскања или пене. Треба их строго примјењивати у складу са упутствима.

Замрзавање ципела је начинЕфективно, али ризично. Његова суштина је једноставна - две пластичне кесе напуњене су водом, чврсто везане и стављене у ципеле. Ципеле у врећама треба ставити у замрзивач и оставити их док се вода потпуно не замрзне. Ово је последица проширења замрзавања воде. Изгледало би одлично. Улов је то да се предвиди реакција ципела, која у принципу није дизајнирана за дјеловање ниских температура, замрзавање је прилично тешко. Можда сте срећни, а ципеле ће остати нетакнуте. Али може се десити да су ципеле безнадежно покварене. Једино што можете рећи сигурно: овај метод не треба примењивати на патентиране кожне ципеле.

Колико брзо шириш обуће?

Тешкоћа у ношењу обуће је у утицајима материјала. Суеде је довољно угодно, лако је ставити неизбрисиве мрље на њега. Због тога треба пажљиво третирати обуку од коже.

Да бисте мало проширили ципеле од семиша, можетепотопите их у пиво (али не у водку или алкохол - остаце мрље) и ствари са папиром. Или, ставите мокре ципеле у пиво на чарапе и шетајте по кући док се не осуши (минуте 20-40). Буди опрезан - од пивског веела се добро протеже, зато се уверите да се ципеле из скривене не претворе у превише лабаве, јер ће га повући до своје оригиналне величине више неће бити могуће.

И не заборавите да вентилирате ципеле - ноћи на балкону ће бити довољне да се мирис пива потпуно нестане.

Колико брзо шире патичне ципеле?

Да носим мало скривено лакираноципеле, употребите алкохол или течности које садрже алкохол - водка, колоњска вода. Обришите унутрашњу површину ципеле, ставите га (можете на врх танких чарапа) и шетати по кући док се ципеле не добију жељени облик и величина.

Колико брзо носите кожне ципеле?

Кожа је лако видљива када се загрева. Да бисте ципеле направили мало пространије, можете покрити места која притиснете, са тканином и просипајте их топлом водом (50-60 ° Ц).

Како брзо дистрибуирати ципеле 1

Коришћење платна није неопходно - потребно јесамо нама да вода не испушта површину ципела превише брзо. Након што су ципеле добро пропуштене, морате их ставити на ноге и ходати што је дуже могуће (идеално - док се ципеле не осуше у потпуности).</ П>

Ако се плашите да се ваше ципеле могу откачити из воде, покушајте на други начин: ставите ципеле на чарапе и темељно их загрејте врелим ваздухом (за то користите сушач за косу).

Сада знате како брзо носитилакиране, семиша или кожне ципеле. Али још увек вам саветујемо да пажљиво одаберете величину ципела, јер чврсте ципеле деформишу стопало, што може довести до озбиљних здравствених проблема.