Како ширити ципеле од семиша

Суеде ципеле су одувек биле и су у моди. Од сезоне до сезоне, модне колекције показују нам сва нова дизајна решења за обуће. Међутим, вероватно у животу сваког Фасхиониста било случајева када ваши омиљени Суеде Схоес седе савршено на ногу у продавници, али је неопходно да се неколико сати да хода улицом јер постоје жуљева и курје очи на ногама. Шта да се ради у таквој ситуацији? Не третирају исте ципеле у продавницу? На срећу љубитељи ове врсте обуће, постоје ефикасни методи као ширење антилоп ципелама.

Један од најбољих начина да се обући ципелеУвек се сматрало да је мокраће у алкохолу. Међутим, деликатна алкохолна тканина од коже очајно ће уништити. Према томе, за такве брзе ципеле женске ципеле, најбоље средство је пиво. Није само мекша, за разлику од алкохола, али не оставља мрље на замрзивачу. Али након ове процедуре, потребно је темељито проветравати ципеле, тако да мирис квасца нестаје.

Не мање ефективан је начин истезањасуеде ципеле са пластичним кесама и водом. Сипајте праву количину воде, добро га везите и ставите у ципеле. Пазите да ниједан пакет не пролази кроз воду. Када се уверите да вода не цурења, ставите ципеле у замрзивач док вода не замрзне. Затим ставите ципеле на собну температуру и сачекајте потпуно одмрзавање. На овај начин се савршено проширују чврсте ципеле.

Али, наравно, како носити нове обућеМајстор ципела зна најбоље. Ако се бојите да покварите скупе ципеле, онда их однесите у радионицу, где се ципеле третирају посебним спрејом за везивање.

Колико брзо шириш обуће?

Како ширити ципеле чизме1

Као што је пракса показала, најбржи методСматра се да носи ципеле директно на стопалу. Обуците чарапу дебље и ходајте неколико дана у ципелама. Прелиминарно можете ставити ципеле у влажне новине. Овај метод не само да ће вам омогућити ширење ципеле на жељену величину, већ и спречити појављивање калуса.

У питању је носити ципелеузети у обзир да било који поступак мора бити обављен код куће. Немојте покушавати да скинете нове ципеле на улицама, јер након тога, вратити их у шансе неће бити коначне.